bitirmek istediğim dargınlık

Sponsorlu Bağlantılar

Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
    Konu Sahibi
bitirmek istediğim dargınlık
merhaba arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi bir arkadaşımla aramda bitirmek istediğim bi dargınlık durumu var iki cümle ile soru sormak adetim değildir. aramızda olan bitenleri tam olarak kavrayasınız diye darıldığım kız ile ilişkimizin geçmişini kısa bir özet olarak geçecem.
öncelikle kendimden bahsedeyim ben biraz içine kapanık çok okuyan kültürlü diyebileceğiniz biriyim. bu içine kapanıklık olayının arkasında can sıkıcı bir orta okul dönemi yatıyor ne siz sorun ne ben söyleyeyim.
şu an 12. sınıftayım bi sene tekrar ettim ve buna pek te takmıyorum. bu çok değer verdiğim kaybetmek istemediğim kızla 9. sınıftan beri görüşüyorduk; hep neşeli, biraz meraklı iyi niyetli birisidir. o dönemde çok konuşkan olmadığım için muhabbet ortamlarında pek olmazdım fakat uygun sohbet konusu varsa oldukça konuşkan olurum, o benim bu yönümü sevmiş ve kimseyle konuşmasam da bi muhabbet konusu bulmuştu. o sene böyle geçti 10. sınıfta alanlarda aynı sınıfa düşmüştük ve samimiyetimiz daha da artmıştı (yalnış anlamayın sadece o değil, ufak bir grup halindeydik) gel zaman git zaman o sene afedersiniz biraz yan gelip yatmış notları koyvermiş eften püften sebeplerle sınıfta kalmıştım. yazın görüşmeye falan devam ettik ama çoğunlukla telefondan mesajlaştık okul başına kadar ona söylemedim 10. sınıfı tekrar edeceğimi ilk gün söylediğimde ise verdiği tepkiye çok üzüldüm (sınıfta kalmaya üzülmedim ama o tepkiyi görünce çok üzülmüştüm) o seneyide iyi kötü geçirdik birazcık ayrı kaldık ama samimiyetimiz aynı kaldı yazın ise bir öncekinden daha çok görüştük her ne kadar alayı telefondan olsa da çok keyifliydi yani iyiydik (o sene en çok onunla konuştuğum sıralarda neşeliydim yazları yaptığım iş çok sıkıcıdır genellikle, onun sayesinde çok keyifli olurdu) onun son benim sondan 2. senemiz gelip çatmıştı son sene olduğundan ve aramış çok iyi olduğundan onunla daha çok vakit geçirmeye başladım ve ne yalan söyleyeyim tabir caizse nehrin nereye aktığını farketmeye başladım ama uzun süreli arkadaşlığımızı daha derin bir ilişkiye çevirirsem birkaç ay sonra araya giren mesafeden dolayı tamamen kopacağından endişelenip dokunmadım fakat o geçen yılın bu vakitlerinde falan benden aniden uzaklaştı (bu arada söyleyeyim hen ona hemde çevremdeki değer herkesle iyi geçinirim anlayışlı birisiyimdir) onca yıl iyi anlaşıp son günlerimizde küs olmak beni çok üzdü açıkçası dahası neden küs olduğumuzuda bilmiyordum işte o gün bu gündür bi fırsat çıksa da barışsak diye bakıyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim
yazı uzun oldu kusura bakmayın onca özet dedik birde :)
 


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
özür dilerim de geç git.....
 

jetblacklife27

Üye
Daha aranızın neden açıldığını bilmeden nasıl barışmayı planlıyorsun ki
 

Benzer Konular



Üst Alt