Faturasız / Faturalı Turkcell, Askercell Servisine İlgi Büyük !

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell, Askercell Servisine İlgi Büyük !
Turkcell, Er ve Erbaşlar için yeni düzenlenen yönetmeliğe uygun olan Askercell servisi büyük ilgi görüyor.


Turkcell, sağladığı avantajlı konuşma paketleri ve kampanyaların yanı sıra güçlü servisleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.
Genelkurmay Başkanlığı, son dönemlerde doğan ihtiyaçlar doğrultusunda belirlediği kurallar çerçevesinde kışla içinde cep telefonu kullanımına izin verdiğini açıklamıştı. Turkcell, konu ile ilgili kısa sürede hazırladığı yeni servisi Askercell ile Er ve Erbaşları kapsayacak yeni bir çalışmaya imza attı.

Turkcell, bu yeni servisi ile hem ucuza konuşturacak, hem de Er ve Erbaşların aileleri ile görüşmelerine katkı sağlamayı planlıyor. Bir nebze de olsa hasret gidermelerine destek verecek olan bu yeni servisin diğer hizmetlere göre farklı kuralları mevcut.



TSK’nın belirlediği kriterlere göre hafta içi 08:00 – 18:00 saatleri arasında görüşmeye açık olacak olan hattın, konuşma ve mesajlaşması 5’i mobil, 2’si sabit hat olmak üzere en fazla 7 numara üzerinden gerçekleştirilebilecek.

Konu ile ilgili Turkcell merkezlerine giderek başvuru yapılması halinde belirlenen numaralarla Er ve Erbaşlar görüşmek imkanı bulabilecek. Data özelliğinin kapalı olacağı hattın servisinin kapalı olup olmadığını da *199# tuşlanarak öğrenilebilecek.

Tv reklamları ile tüm izleyenleri gururlandıran ve aynı zamanda duygulandıran Turkcell, kısa sürede Askercell‘e olan talebin katlanarak devam edeceğini belirtiyor.



Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




 
  • Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish, admiral23, ___kaptan___ ve 1 kişi daha


karansa

karansa

Üye
Bedava internet aramaktan bu konuyu görmezden gelmişler çoğunluk. Gerçekten çok güzel bir hizmet. Turkcell'e büyük teşekkürler. Türk'ü yine Türk düşünür. Paylaşım için de ayrıca teşekkürler.
 
PrisonerMacTavish

PrisonerMacTavish

Üye
Gerçekten harika bir hizmet her şey düşünülmüş paylaşım için teşekkürler
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Simdi söyle bir durum olusabilir büyük bir çogunluk zaten telefon kullanabiliyordu hatta akıllı telefon,son zamanlar pek baskı yok bu konuda gördüğüm kadarıyla tabi.Simdi bu yenilik gelince akıllı telefonlara vs. baskı olabilir ya da tam tersi bu vesileyle tüm cihazlara ve diger yasak saatlere de tolerans gösterilebilir.
Bu arada hizmet için Türkcell'e degil TSK ve Hükümet Kanadına tesekkür etmek gerekir.Türkcell parasına bakar.
 
  • Beğen
Tepkiler: PrisonerMacTavish ve Mesut Aktaş


Üst Alt