• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Göz Tarayan Telefon.

Sponsorlu Bağlantılar

KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
    Konu Sahibi
Göz Tarayan Telefon.


Telefon kilidi açma yöntemlerine bir yenisi daha eklendi. ZTE'nin Çin'de tanıttığı Grand S3, sizi gözlerinize bakarak tanıyabiliyor. Üstelik bunu herhangi bir ek donanım olmaksızın, sadece ön kamerasıyla yapıyor.

EyeVerify'ın EyePrint ID teknolojisini kullanan telefon kilitliyken açmak için önce güç düğmesine basmanız, ardından parmağınızı yukarıdan aşağı doğru çekmeniz gerekiyor. Bu sırada gözlerinizin karakteristikleri algılanıyor. Telefonu gözünüze çok yakın veya çok uzak tutmanız halinde bir uyarı gösteriliyor (15cm gibi bir mesafenin yeterli olduğu söyleniyor). Tarama işlemi, yarım saniyede gerçekleşiyor ve kilit açılıyor.

Sky Eye adındaki sistemi kullanmaya başlamadan önce gözünüzü tanıtmak için küçük bir kurulum yapmanız gerekiyor. Bunun için ekranda yukarı ve aşağı doğru hareket eden yeşil çizgiyi 8 saniye boyunca takip etmeniz isteniyor. Bu sırada ön kamera, gözünüzün beyaz kısmındaki damarları kaydediyor ve bir güvenli kimlik oluşturuyor. 8 saniye size biraz uzun gelebilir, ancak teoride bunu sadece bir kez yapıyorsunuz ve bir daha yapmanız gerekmiyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: piccolo_master


mrzstyl

mrzstyl

Üye
paylaşım için teşekkürler.


(hangi tüfeği kullanıyor) :gun1::hmmm
 
kadikoy

kadikoy

Üye
yakında göz doktoru gibi, göz numaralarınıda (yakın-uzak) tesbit edecek programda yaparlar.
 
SpyChef

SpyChef

Üye
teknoloji gelişiyor
 


Üst Alt