Bir Esrarengiz Mühendis Ölümü Daha

Sponsorlu Bağlantılar

Türk-X

Türk-X

Üye
    Konu Sahibi
Bir Esrarengiz Mühendis Ölümü Daha
Ataşehir’de park halinde olan ve camında “Kimyasal madde var. İtfaiye ve sağlık ekibi olmadan yaklaşmayın” yazısı bulunan otomobil polisi harekete geçirdi.

Kimyasal madde kokusu gelen otomobilin kapısın açan polis, bilgisayar mühendisi Volkan K’nın cesediyle karşılaştı. Polisin ölüm olayının nedenini araştırıyor.

Olay saat 16:00 sıralarında Atatürk Mahallesi, Meriç Caddesi üzerinde meydana geldi. Lüks bir site önüne park edilen 34 ZK 0574 plakalı otomobilin camındaki “Kimyasal madde var. İtfaiye ve sağlık ekibi olmadan yaklaşmayın” uyarı yazısını gören özel güvenlik görevlileri, polise ihbarda bulundu. Kısa sürede gelen ekipler, otomobilden kimyasal madde kokusu alınca itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Otomobilin bulunduğu yol ile çevredeki sokaklar hemen trafiğe kapatılarak vatandaşlar uzaklaştırıldı.

Özel giysili görevliler tarafından kontrol edilen aracın içinde bir kişinin olduğu görüldü. Kimyasal sızıntılara karşı eğitilmiş bir itfaiye görevlisi otomobilin camını kırarak kapısını açtı. Otomobilin açılmasıyla çevreye ağır kimyasal madde kokusu yayıldı. Otomobilden çıkarılan cesedin bilgisayar mühendisi Volkan K’ya ait olduğu anlaşıldı. Otomobilde yapılan aramalarda çuval içine konulmuş kimyasal bir madde bulundu. Volkan K’nın kimyasal madde nedeniyle hayatını kaybettiği öne sürüldü. Haberi duyarak olay yerine gelen yakınları bir birlerine sarılarak gözyaşı döktü.

Babası emekli doktor olan Volkan K’nın intihar etmiş olma ihtimali üzerinde duran polisin olay yerindeki incelemeleri sürüyor.

Alıntı
 


@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Bilgiye sahip çıkmayan bir milletiz ne yazık ki. Bu gidişle daha çok beyin göçü ve böyle vakalar görürüz
 
zombaka

zombaka

Üye
Bu ne ya mühendislerine sahip çıkmazsan bu ülke nasıl gelişecek bu kadar korkunuz kimden yada intehar ettiyse derdi neydi
 
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Teknik eleman ve muhendis yetistiren myo ve muhendisliklerin önü yeni yeni acildi gerek ilk adim katsayi gerek maddi destek olarak ve bu baglamda sanayiye bakildiginda muthis bi gelisme katediyoruz son yillarda.Bir ülkenin belkide ögretmen ve doktordan önce teknik elemanlara ihtiyaci var.Beyin göcüne mahal verilmemeli sahip cikilmali kaliteli egitim verilmeli yol su elektrik olarak geri dönmesine bakip gururlanilmali.
 
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Aselsanın mühendisleri yaşamayı bilmedikleri için komik sebeplerden hayatlarını kaybediyorlar. Neden???
 
xmustx

xmustx

Üye
Herkes sağdan soldan duyduklarıyla zaten neden olduğunu az çok kestirebiliyor.Ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytan.konuşun paylaşın sonuçta onlar da bi candı haksızmıyım ?
 
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hadi bundada tag yapın! Hadi sokaklara dökülün! Ama yokk siz anca boş işlere dökülürsünüz! Yapanların allah belasını versin.
 
  • Beğen
Tepkiler: KARİZMATİX


Üst Alt