Yardım LG Optimus L7 2 (P713) 4.4.2 güncellemesinden sonra root atamıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

GodSmacks

Üye
    Konu Sahibi
LG Optimus L7 2 (P713) 4.4.2 güncellemesinden sonra root atamıyorum
Konuyu yanlış yerde açtıysam özür dilerim acemiyim biraz. Başlıkta belirttiğim gibi sorunum güncellemeden sonra root yapamıyorum yardım edebilecek var mı? Nerdeyse bütün root yöntemlerini denedim ama telefonum kabul etmiyor.
 


osman201989

Üye
Aynı sorun bende de var :( 4.4.2 güncellemesinden sonra root olmuyor. Telefon aşırı yavaşladı güncellemeyle. kingo root teli tanıyor tel bir kaç defa açıp kapanıyor ama olmuyor. bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. teşekkürler.
 

GodSmacks

Üye
    Konu Sahibi
Aynen kardeş güncellemeden önce kingo root ile rootlamıştım şimdi dediğin gibi görüyor tanıyor ama root işlemi yapmıyor root failed diyor. Telefonu yavaşlatan bir sürü gereksiz sistem uygulaması var onları silmem gerek acilen.
 

osman201989

Üye
En iyisi eski sürüme dönüp root atmak galiba. room yüklemekten başka çare yok gibi galiba şuan için. bütün hepsini denedim bende olmuyor. orjnal sitesinde romlar var bak sitersen telefon benim olsa bende altını üstüne getirir yaparım da arkadaşın işte :)
 
  • Beğen
Tepkiler: GodSmacks
ademg18

ademg18

Üye
allah rızası için bunun bir yöntemi varsa söyleyin ya :(
 

osman201989

Üye
Yöntemi yok hepsini denedim ben. mobogenie,kingo frameroot diğer çin root programları :) en iyisi stock sürümü yüklemek yukarda belirttiğim gibi sonra rootlamak. Telefondacins arkdaş radyo entegreli ama vergi ödememk için kapatmışlar :) rootla gelicek ama oda olmuyor 4.4.2den dolayı :) telefon kuzenin değil benim olsa ağlatırımda :) sizede yardımcı olurum da. dediğim gibi şimdilik tek çare stock romu kurmak gibi
 
ademg18

ademg18

Üye
peki nasıl yapacağz stock rom olayını ?
 

osman201989

Üye
yukarda verdim zaten firmware listesi var netten araştırıp flaşlarsın. Ya da cyanogenin modu var onu yaparsan da olur. Neti araştırıp bakabilrsin. Yarın telefonu alcam gibi kuzenden yaparsam sizlede paylaşırım durumu.
arkadaşlar denedim ben :) telefona sitesinden finlandiya romu ykledim entegreli radyosuda geldi menüye :) sonra frama root la rootu attım. yanlız roottan sonra tekrar güncelleme yapıp 4.4.2 ye çıktımı root siliniyor. bide finlandiya romu yükleyince dil tam türkçe olmuyor. google playda türkçe dil programı var onla düzeliyor sonuç böyle :) gerisi size kalmış...
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ademg18
ademg18

ademg18

Üye
hmm ben telefonumu yeni aldım yani bu telefonun root çaresi yok mu :(
 

osman201989

Üye
Telefonu yeni aldıysan garanti devam ediyodur, Root garanti bozar diyorlar onu aklında bulundur. ve 4.4.2 sürümünde root olmuyor herşeyi denedim. 4.1.2 ye dönüp öyle attım rootu. Sen bilirsin nasıl yapcaksan yap artık. burayıda meşgul etmeyelim.Sen kararını ver yardımcı olurum sana ona göre.
 
  • Beğen
Tepkiler: ademg18
ademg18

ademg18

Üye
teşekkür ederim çok saol kusura bakma senide meşgul ettik :(
 
mrzstyl

mrzstyl

Üye
güncellemeyi nası yapıyosunuz bu telefona ?
 
ademg18

ademg18

Üye
hiç bulaşma kardeş boşver
 

osman201989

Üye
Aynen hiç bulaşma. :) Yavaşlıyor telefon,bidaha eski sürüme aldım teli :) Yinede güncellemek istersen ben telefonu yavaş kullanmak istiyorum diyorsan :) telefonu pcye bağla, lgnin pc suitesi yükleniyo oradan güncelle dersen 4.4.2 ye güncelleniyor. Ama yavaş işte,rootta olmuyor.Eski sürüme dönmek zordunda kalıyosun :)
Adem bu arada kusurluk bi olay yok :) ben kendimi kastederek meşgul etmeyin demedim orda bir yanlış anlaşılma olmasn :) eski sürüme dönmek isteersen yardımcı olurum.
 
Son düzenleme:
ademg18

ademg18

Üye
olur ya bi yardım etseniz
 

Benzer Konular

Cevap
1
Görüntüleme
344
Fantastik20
skylinegti
Cevap
1
Görüntüleme
576


Üst Alt