Motorola Atrix 4G Bootloader Unlock, CWM Yükleme, Root ve Orjinal Yazılıma Dönme

Sponsorlu Bağlantılar



HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
:D
 
santouryuu

santouryuu

Üye
Sen hiç rom atmadın mı :D
yok daha yeni bogusuyorum telefonla ugrasa ugrasa dokunmatik geldi unlock filan yapın filan diyodu forumda unlock yaptım rsd den bi dsoya daha flashladım dokunmatik geldi bakalım kaç gün gitcek yarında cm7 yükliycem olursa:D
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Olur tabi :)
 

selweb

Üye
Arkadaşlar stock romdayım. uzun zamandır parmak izi okuyucuyu kullanmıyordum. dün bir deneyeyim dedim kayıtlı parmak izimi okumadı. kayıtlı parmak izini sıfırla menüsüne girdim yine tanımadı. pin girerek kayıtlı parmak izini de sıfırlatmıyor. parmak izi okuyucu bozulmuş olabilirmi? fab. ayarlarına dönmeden nasıl sıfırlayabilirim. Bilgisi olan varmı?
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Verileri silicen yinede çalışmaya bilir
 

bravee06

Üye
Hocam benim telefonu program tanımıyor.neyi eksik yaptım acaba ? ?usta tanıttım ama atmadı bitti telefonun işi ya zaten ölü piksel sorunumda vardı .elveda atrix
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Motorola driver ları kurulu olcak yapmadığın bi yer vardır dikkatli ol
 
selcukutahya

selcukutahya

Üye
Merhaba arkadaşlar. Tele root yapayım dedim bu konuya bakarak fakat daha ilk adımda takılı kaldım. 4547-fix-try2.sbf dosyasını rsd ile flashlamaya çalışırken daha tel kendini kapatıyo ve açılış ekranın da şu yazıyo : sec_exception: febe, 35, 35 bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum neden böyle bi hata alıyorum sizce ?
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Root tool da var onla bi dene
 
inssurgent

inssurgent

Üye
Orjinale Dönme
Ekteki rar arşivinin içindeki fastboot klasörünü bilgisayarın c:/ dizinine atıyorsunuz.

Fastboot modda telefonu açıyorsunuz.
Bilgisayarda Çalıştır'a cmd yazıp çalıştırıyorsunuz.
Sırasıyla aşağıdaki kodları giriyorsunuz.

(Her kod satırının bitiminde Enter yapın.)

Kod:
cd c:/
cd fastboot
fastboot erase boot
fastboot erase system
fastboot erase userdata
fastboot erase cache
fastboot erase webtop
fastboot erase preinstall
fastboot reboot



1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Retail-TR.sbf dosyasını RDS Lite ile flashlayacağız. Bunun için yapmanız gerekenler:

Telefonu kapatın.
Power + Ses Kısma tuşuna basın.
Karşınızda Fastboot yazısı gelecek. Ses kısma tuşu ile ilerleyin ve RDS yazısını bulunda Ses Açma Tuşuna Basın ve Cihazınızı Bilgisayara Bağlayın.
Cihazın resimde ki gibi bağlı olması ve Connected yazması gerekiyor. RDS cihazını gördükten sonra resimde ki gibi filename kısmına 1FF-olympus_emara-user-2.3.4-4.5.2A-74_OLE-31-release-keys-signed-Retail-TR.sbf dosyasını yerleştirin ve Starta basın.
Bu sırada dosya yüklenmeye başlayacak.
PASS yazısı gelene kadar bekleyin.

NOT: Sakın PASS yazısı gelmeden çekme işlemini yapmayın.


Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


2.3.4 stock rom kurulumunu tamamlamış olduk.
[/QUOTE]

öncelikle bu düzgün bilgi için teşekkürler kardeşim. 2. olarak şimdi atrix de stabil çaşışan bi rom var mı kardeşim. 4.2.2 de şarj sıkıntılı idi. şimdi ben teli tekrardan root, unlock yapıcam. atrix de 4.4.4 önerirmisin. bide şu kernel olayını çözemedim nedir?, nasıl yüklenir ne işe yarar.. orta derece acemiyim ;))
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
4.2.2 den 4.4.4 e geçebilirdin tekrar yapmana gerek yoktu
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 iyi diyorlar ben telefon değiştirdim :) kernel her romda vardı güncellersen cihaz hızlanır işlevselliği artar kurmak içincwm kullanabilirsin
 
inssurgent

inssurgent

Üye
4.2.2 den geçmek istedim olmadı. olmadı derken oldu da açılış ekranında dil seç kısmında dili seçiyorum maalesef kurulum sihirbazı durdu diye hata verdi. bende tekrar 4.2.2 ye dönmek istedim oda olmadı tel iyice bloke olmuştu. bende araştırdım senin bu orjinal roma dönme bölümünü buldum çokta işime yaradı. gece uykumda vardı 2.30 saat bununla ugraştım. biraz orjinal romda takılayım bari. yinede çok teşekkürler bu konuların çok yararlı emegine bilgine saglık kardeşim.. :D bu arada telefonu değiştirmekle cok iyi yapmışsın dogru karar :thumbup:
 
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Sağolasın :)
 

alcapone_94

Üye
telefonu rsd modunda açıp pc ye bağladım fakat rsd lite telefonu görmüyor ne yapabilirim ??
 
  • Beğen
Tepkiler: hargunoglu
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Driver kur
 
  • Beğen
Tepkiler: hargunoglu

hargunoglu

Üye
konuyu yıllar sonra hortlatıyorum ama ben orjinal roma dönüş yapmak istiyorum herşeyi yaptım fakat bir türlü ns flash olympus driverini bulamıyor bilgisayar. sanırım onu bulamayınca da rsd lite programı telefonu görmüyor. yapabileceğimiz başka birşey var mı acaba. yoksa telefonu artık üzerindeki rom ile mi kullanmak zorundayım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. olamazsanız da canınız sağolsun :) hatta cmd den şu kodları yazdığım için artık telefonu açamıyorum bile :( evdeki nokia 3310 a döndüm :(
 
Son düzenleme:

alcapone_94

Üye
konuyu yıllar sonra hortlatıyorum ama ben orjinal roma dönüş yapmak istiyorum herşeyi yaptım fakat bir türlü ns flash olympus driverini bulamıyor bilgisayar. sanırım onu bulamayınca da rsd lite programı telefonu görmüyor. yapabileceğimiz başka birşey var mı acaba. yoksa telefonu artık üzerindeki rom ile mi kullanmak zorundayım. yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. olamazsanız da canınız sağolsun :)

Hocam bendede ayni problem olmustu. Usb kablosunu cikarip diger portlara taktim. Digerinde pc telefonu tanidi.
 

hargunoglu

Üye
öncelikle cevap için çok teşekkür ederim. bütün portlara taktım aygıt yöneticisinden girip arattırıyorum ancak ne yazıkki bulamıyor sürücüsünü.
 

Benzer Konular



Üst Alt