DesktopGate Bilgisayarları İzleme ve Personel Takibi

Sponsorlu Bağlantılar

Abderus

Üye
    Konu Sahibi
DesktopGate Bilgisayarları İzleme ve Personel Takibi
DesktopGate en gelismis ve kullanimi en kolay SQL Server üzerinde çalisan canli monitör izleme yazilimidir.
Canli izlemenin yani sira geçmise dönük raporlama,aktivite raporlari,ekran görüntülerini kullaniciya sezdirmeden yapabilme,bunun yani sira anlik ileti,aga bagli tüm bilgisayarlara toplu mesaj gönderebilme,dosya transferi,canli baglanti esnasinda bilgisayara müdahale edebilme özelliklerine sahiptir.

Uzak monitör izleme için kullanilabilecek en gelismis ve en profesyonel yazilim olarak DesktopGate diyebilirim.O kadar ileri gitmisler ki ,ayni anda sinirsiz monitörü canli görüntüleyip kimseye sezdirmeden tüm hareketleri loglayabiliyorsunuz.Ek olarak geçmis faaliyetleride raporlayabiliyor.Dosya aktarma ya da aktarilan dosyalara ulasabilme imkani sagliyor.IT departmanina yetki verildigi takdirde mükemmel bir zaman tasarrufuda saglanabilir.
Dünya'nin en ileri bilisim teknolojisi DesktopGate.Kullanim kolayligi,uzaktan çalisanlari kaliteli bir görünüm ile gizli ve canli izleme,uzaktan kontrol,özel mesaj gönderme,ziyaret edilen web sitelerini kayit etme,dosya transferi,canli izleme birlikte geçmise ait rapor hazirlamayida sunmaktadir.Bu sayede çalisanlarin geçmis tarihte neler yaptigi gözlemlenebilir.Bu özellikleri ile çalisanlarin performansini %100 artirir.
En hizli en güvenli ve verimli çalisan DesktopGate programi çalisanlari uzaktan gizli ve kaliteli izleme,izlerken yönetebilme,sohbet baslatma,çalisanlarin is ve is disi yapilan her etkinlikleri kayit altina alma,liste halinde ziyaret edilen web sitelerini rapor etme , izlenme haricinde geçmise dönük faaliyet raporlari,dosya trasferini izleyebilme.
Canli monitör izleme yazilimi olan DesktopGate'i diger yazilimlardan ayiran en önemli özellik,izleme haricinde bile yapilan tüm faaliyetleri loglayarak geçmise dönük olarak raporlayabilmesidir.Ayrica sinirsiz sayida monitörü yüksek kalitede görüntüleyebilme,kolay kullanimi ile anlik ileti ve agdaki tüm bilgisayarlara toplu mail gönderebilme,çalisanlarin is saatlerinde yapmis olduklari messenger,facebook ya da twitter gibi kisisel yazismalarla geçirdikleri zamanlari engelleyebilir ve raporlayabilirsiniz.
DesktopGate ile monitör izleme yetki verildigi taktirde IT elemanlarinin hem daha hizli hem de daha kolay kullanim ile diger birimlere teknik destek verebilmeleri saglar.Ayrica Dünya'nin her hangi bir ülkesinden veya kentinden ayni anda bir çok bilgisayara hizli güvenli ve kaliteli bir baglanti yapilabilir.Böylece çalisanlarinizi tüm seyahatlerinizde kontrol edebilirsiniz.Hem de fark ettirmeden.

DesktopGate ile uzaktan baglanti kurdugunuz tüm bilgisayarlarin teknik özelliklerini görüntüleyebilirsiniz.(islemcisi,Hizi,Ram Durumu,Hard Disc vs..gibi)Böylece hem teknik destek verip hem de çalisanlarin faaliyetlerini aninda ve loglayarak geçmis tarihli raporlayabilirsiniz.
Messenger, skype gibi sohbet programlarini engelleyebiliyorsunuz.Yapilan tüm dosya aktarimlarini görüntüleyebilme (Hard Disc,USB,)E-mail yoluyla gönderilen tüm dosyalar kaynagi belirtilerek,Geçmis tarihli raporlama (Grafik ile).Tek seferlik kurulum ile Id'siz ve sifre'siz fark ettirmeden baglanti kurabilme.Yüksek kaliteli canli görüntü imkani sunmaktadir.
Klavyede girilen her tusu kayit eder. (kullanici adi ve sifreleri dahi kayit etmektedir)Bilgisayarda yapilan bütün sohbet ve mesajlasma aktivitelerini kayit eder.Gönderilen bütün e-posta'lari kayit eder (web ya da özel posta yazilimlari dahil!)
Ziyaret ettigi bütün siteleri kayit eder. Ziyaret edilen arkadaslik sitelerinden, Facebook'a kadar bütün sitelerde yaptigi islemleri size iletir.
Internette yapilan aramalar, kullanilan isimler , vb bir çok aktivitesini kayit eder...Yapilan her seyden haberiniz olacak! Saniyesi saniyesine, ani anina size iletilir!•incelenen bir resmi, seyredilen bir filmi, oynanan oyunu, konusulan kisiyi! Webcam görüntüleri,resimler,vb her seyi görebilirsiniz.•Konusma ekraninda olup bitenleri.Bilgisayar ekraninda o an ne olup bitiyorsa görebilirsiniz.

Kayitlara erisim tamamen sizin elinizdedir. Sizden baska kimsenin erismesi mümkün degildir.Program ile yapilacak olan kayitlar %100 sizin sifrenizle erisilebilirdir. Yani sizden baska kimse, bilgisayar basindaki kisi dahi okuyam•Sizin için yapilan kayitlara dünyanin her yerinden, bir internet tarayicisi ile ulasabilirsiniz.
DesktopGate programla agdaki bilgisayarlarda nelerin yapildigini görüyorsunuz. isterseniz o bilgisayari kilitleyebiliyor, uyari veya tavsiye niteliginde yazilar yazabiliyorsunuz.
Günümüzde gelisen teknolojinin isyerlerine sagladigi teknik imkanlar giderek artiyor. Artan bu imkanlar sayesinde uzaktan kontrol yöntemiyle belirli bir merkezden islerin denetimi ve yönlendirilmesi gerçeklestirilebiliyor.
DesktopGate Size bagli diger bilgisayarlarda yapilan islemleri gözetleyen bir ag yazilimidir.Tabanda gizli çalisan bu program, bagli oldugunuz network üzerinde yapilan her hareketi takip eder ve monitörünüze aktarir, ayrica program yapilmis islemlerin raporlarinida tutar.

Demo Yazilim :
 

Benzer Konular



Üst Alt