Yardım BATARYA KALİBRASYONU

Sponsorlu Bağlantılar

cemal1905

cemal1905

Üye
    Konu Sahibi
BATARYA KALİBRASYONU
MERHABALAR TELEFONUMUN BATARYASI YARIM GÜNÜ ZOR ÇIKARIYOR.BATARYA KALİBRAYONU DİYE BİRŞEY OKUDUM. DENEMEK İSTİYORUM AMA ÇOK KARIŞIK GELDİ. HER SİTEDE BAŞKA BAŞKA YOL VAR. EN SADESİNDEN BATARYA KALİBRASYONU TARİFİ :D VEREBİLİRMİSİNİZ.TELEFONUM GALAXY S5 KORE
 


asgz

asgz

Üye
Google play batarya kalibrasyonu, cok miktarda uygulama var
 
cemal1905

cemal1905

Üye
    Konu Sahibi
denedim. ama hiç bir işe yaramadı yine aynı
 
Son düzenleme:

kan_x

Üye
*#0228# kodunu dene istersen. Ben arada bir yaparım bu kod ile kalibrasyonu
 
GreaTH

GreaTH

Üye
*#0228# koduyla Kurcalamayin Bataryayi Daha kotu ediyor Tel Rotluysa Rom yukle Duzelir
 
  • Beğen
Tepkiler: kj2al
asgz

asgz

Üye
Bir kere yapmayacaksınız ki bir kaç kere kalibrasyon yaptıktan sonra batarya eski haline geliyor, ancak kalibrasyon genellikle yeni rom yükledikten sonra yapılır ben o şekilde yapıyorum ve batarya normal değerlerine dönüyor. Eğer bataryanizin gücü düşükse o şekilde bitmesi normaldir
 
kj2al

kj2al

Üye
Bu konuyu bende çok araştırdım zamanında. Batarya kalibrasyonu şöyle yapılıyo. Öncelikle şarjınız tamamen bitmiş olsun (%0) ardından telefonunuz kapalı halde şarjınızı %100 yapın. Şarj kablosunu çekmeden, arkadan bataryayı sökünüz. 15 saniye bekledikten sonra bataryayı, şarja takılı olan telefonunuza takınız. Tekrardan şarj %100 olan kadar bekleyin. Batarya dolu uyarısını görünce telefonu açın, tekrar dolmaya başlayacaktır %100 olunca işlem tamamdır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer cihazınız rootlu ise tüm bunlardan önce sistemden bi dosya siliniyordu fakat şimdi tam hatırlayamadım umarım yardımcı olabilmişimdir. (:
 
asgz

asgz

Üye
yazılan başka bir yöntem de : telefonu uçuş moduna alın, bir süre bekleyin, telefonu kapatın bataryayı çıkartın, bir süre bekleyin telefonu açın ama uçak modunda çıkartmayın bir süre daha bekleyin ve normale dondurup şarj edin. ben denedim kapatırken 30 olan batarya seviyesi 35 ten baslamisti.
 

Benzer Konular



Üst Alt