Hangi notebook ?

Sponsorlu Bağlantılar

saygınadam

Üye
    Konu Sahibi
Hangi notebook ?
Merhaba arkadaşlar,forumda yeniyim yanlış yere yazdıysam affola.

Ben bu 1 ay içinde notebook alıcam aklımda 2 tane notebook var boyutu küçük olsun istiyorum, aklımda asus transformer t100 ve grundig trendbook 1150 var. Asus hakkında yorumlar iyi ama grundige güvenemiyorum çünkü notebookta yeni marka. Sizce grundig alınır mı ve sizce notebook mu alıym, ipad mı ?
 
Son düzenleme:


fegas159

Üye
Ne için kullanıcaksın ona göre Ipad önerelim ama Asus gayet iyi bir marka öneririm bundan önceki laptopum asus'tu 6 yıl çok kötü bir şekilde kullandım yinede bozulmadı :) (kötüden derken 5-6 kez sehpadan parkeye düştü)
 

saygınadam

Üye
    Konu Sahibi
Kullanım amacım günlük kullanım öyle sosyal medya, film izleme, youtube vb için kullanacağım bunun için küçük boyutlu istiyorum. Büyük oyunlar oynamayacağım sadece varsa market oyunları olabilir. Ve bir cafede oturunca kolayca çıkarıp kullanabilmem daha iyi olur. bunun için asus transformer book t100 almayı düşünüyorum çünkü windows 8 hem tablet hem bilgisayar. Aslında klavyeyi saymazsak tablet. Ama ipad'te belli bi otoriteyi yakaladığı için onuda düşünüyorum sizlerin fikirlerinizide almam lazım yardım ederseniz sevinirim. Bu arada grundig de güzel kibar bi alet gibi geldi. Sizce grundige güvenilir mi notebook ta ?
 

fegas159

Üye
Ipad air al bence hem kolayca taşıyabilirsin hende dediklerini rahatça yapabilirsin
 
  • Beğen
Tepkiler: saygınadam

saygınadam

Üye
    Konu Sahibi
Ever ipad air'ıda baya araştırdım ama iosda windows 8 kadar rahat olacağımı düşünmüyorum ama air gerçekten güzel bi ipad
 

furkankaya559758

Üye
Almışken Asus al. Asus laptopta çok iyi bir marka.
 

saygınadam

Üye
    Konu Sahibi
Aynen asusa karar verdim
 

saygınadam

Üye
    Konu Sahibi
Bu gün gittim 1100 tl ye Toshiba Satellite aldım :)
 


Üst Alt