Haber iOS 8.1.1 Sürümünde Hata Bildirimleri Devam Ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iOS 8.1.1 Sürümünde Hata Bildirimleri Devam Ediyor
Hafta başında yayınlanan güncelleme ile ilgili yeniden sorunlar baş gösterdi.

Apple‘ın kısa bir süre önce yayınladığı iOS 8.1.1 güncellemesinin ardından az sayıda da olsa sorun olduğunu belirtmiştik.

Nitekim ne yazıkki az sayıda sorun yaşayan cihazların sayısı aradana geçen bir kaç gün içinde artarak devam etti. Kullanıcıların ilk etapta sorunsuz gözüyle baktıkları iOS 8.1.1 sürümünün aslında bir kaç saat içinde kendini sorunlarla gündeme getirmesi tartışılmaya devam ediyor. Bu hataların her sürümde yaşanması artık kullanıcılar tarafından pek de hoş karşılanmıyor.



Belirtilen sorunlar arasında yine Pil tüketimi ilk sırayı alırken bu sorunun özellikle iPhone 5 ve iPad Air kullanıcıları üzerinde yoğunlaştığını söylemek mümkün. Apple destek bölümünde açılan konuları gözden geçirdiğimizde tek sorunun Pil tüketim sorununun olmadığı gözlerden kaçmıyor. Wi-Fi sorunu yaşayan bir başka model ise iPhone 4S olduğunu kısa bir süre önce yazdığımız haberde belirtmiştik. Umarız duyurulan iOS 8.2 Beta sürümünde tüm bu sorunlar bir daha yaşanmamak üzere giderilir.
 


Abstract_Loco

Üye
Bana yeni güncelleme geldi 8.1.1 artık kullanılabilir diye sizce yüklemeli miyim ?
 
bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Bana yeni güncelleme geldi 8.1.1 artık kullanılabilir diye sizce yüklemeli miyim ?
Hocam ben 8.1 deyim 8.1.1 ide denedim fakat 8.1 bana hem sarj & performans olarak daha kararlı sürüm gibi geldi cihazım iphone 6
 
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Benim ekran neden böyle oldu a dostlar :D eskiden arama yeri renkliydi
Kapatıp açtım düzeldi :D
 

Benzer Konular

Buğra
Cevap
0
Görüntüleme
448
Buğra
Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
541
Eren Değerli


Üst Alt