Prandelli: Fenerbahçe'ye çok fazla penaltı veriliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Prandelli: Fenerbahçe'ye çok fazla penaltı veriliyor

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, son haftalarda Fenerbahçe’ye çok penaltı verildiğini söyledi. Çıkışlarını Trabzonspor karşısında da sürdürmek istediklerini belirten İtalyan hoca, sezon sonunda şampiyon olacaklarını bir kez daha tekrarladı. Sneijder’in hiçbir takıma gitmeyeceğini, Sabri’nin de iyi bir transfer olduğunu ifade etti.
Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sezon sonunda şampiyon olacaklarını söyledi. Cumartesi günü Arena’da Trabzonspor’u ağırlamaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılarda basın mensuplarıyla bir araya gelen İtalyan çalıştırıcı, “Fenerbahçe’ye son haftalarda çok fazla penaltı veriliyor.” sözleriyle dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sarı-Lacivertli rakiplerinin milli kalecisi Volkan Demirel’in Kazakistan ile oynanan maç öncesi protesto amaçlı stadı terk etmesini de değerlendiren Prandelli, “Bu konuda konuşmak istemiyorum çünkü konu Fatih Terim ve Futbol Federasyonu’nu ilgilendiriyor. Milli Takım’ın iki maçını da seyrettim. Bazı milli takımlarda olan sorunlar Türkiye’de de var. Tempoyu yüksek tutması gerekiyor.” diye konuştu.

Trabzonspor maçı için de yorum yapan ünlü taktisyen, “Zor bir maç olacak. Tek bir maç kaybetmişler ve hoca değişikliğine gittiler. Bu, ekstra motive sağlayabilir. Bizim kendi oyunumuzu oynayıp sonuca gitmemiz gerekiyor. Son oynadığımız ve 2-1 kazandığımız Karabük maçında Umut ve Burak varken 4-5 tane pozisyon bulduk. İki forvet oynamak istiyoruz ama çift forvetin arkasındaki oyuncuları dizmek zor oluyor. Taktiksel bir seçenek. Trabzonspor maçında nasıl oynayacağımızı düşünmedim. Daha zaman var.” sözlerini kullandı.

Şampiyonluk konusunda da istekli olduklarını yineleyerek düşüncelerini şöyle anlattı: “En zor anımızda birlik olduk ve sezon sonunda şampiyon olacağız. Son haftalara baktığımızda kendi gördüğüm şey; Fenerbahçe’ye çok fazla penaltı veriliyor, ben bunu görüyorum.”
 


Üst Alt