OS X Yosemite İçin Geri Sayım Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OS X Yosemite İçin Geri Sayım Başladı
Microsoft Windows 10 işletim sistemini açıklaması geniş yankı uyandırırken, Apple cephesinde ise işler çok sessiz sedasız ilerliyor.

Apple mobil alanda arka arkaya gelen haberleri göğüslerken, rakip firmaların açıklamalarına çok farklı yanıt vermesi bekleniyor. Apple masaüstü işletim sistemi serisinin en sonuncusu OS X Yosemite için son geliştirici sürümü yayınlandı.Bu güncelleme ile birlikte geriye tek bir güncelleme kalıyor. Golden Master adını alan sürümle geliştirici için gelecek güncellemeler tamamlanacak. Bu güncelleme için beklenen tarih ise 10 Ekim 2014.



Temmuz ayından itibaren yaklaşık 1 milyon kişiye ulaşan OS X Yosemite geliştirici sürümü, bir beta programı için oldukça yoğun kullanımla ilerliyor. Daha önce 2014 sonbaharı olarak açıklanan tam sürümün herkesin kullanıma açılacağı dönem için artık beklenen tarih Ekim ayının sonu durumunda. Ekim ayının son günlerinde Apple, OS X Yosemite’yi dünya üzerindeki tüm Mac bilgisayar kullanıcıları için indirilmeye hazır forma ulaştırmış olacak. OS X Yosemite Kamu Betası denemek için .
 

furkankaya559758

Üye
Güzel. Keşke bir Mac bilgisayarım olsa ama Şimdilik bilgisayarı değiştirmem imkansız.
 
  • Beğen
Tepkiler: Nextman


Üst Alt