Gigabyte Force H Serisi İntro Kulaklıklar

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gigabyte Force H Serisi İntro Kulaklıklar
Kulaklıklarda performans kaybı olduğu düşüncesi zihinlere yerleşmiş bir düşüncedir. Ancak son zamanlarda peş peşe tanıtımı yapılan kulaklıklar bu tabuyu yıktığı yönünde.

Gigabyte firması H serisi kulaklıklar ile ses teknolojisini bir adım öteye taşır nitelikte. Her model için farklı ses konfigürasyonu tercih edilmiş.H7 modeli 5.1 surround, H5 sanal 7.1, H3 ve H3X oyun severler için,H1 ise Bluetooth stereo olarak tasarlanmş. Tüm bu modeller hafif bir endüstriyel tasarıma sahip, dönebilen kulak yastıkları, metal bir bandı mevcut. Uzun süreli dinlemelerde kulak ve baş kısmında rahatsızlık vermeyecek şekilde tasarlandığı göze çarpan özellikleri arasında.


Dört modelde PC’ye takılabilen ve geri çekilebilir tek yönlü mikrofon özelliği mevcut. H7 ve H5 modellerinde akıllı kontrol paneli, H3 ve H3X-kontrol hattı bağımsız olsada yerleşik kontrolü vardır. H1 sürümü kontrolleri kulaklık üzerine gömülü vaziyette. 2014 Yılı son çeyreğinde piyasada olması beklenen bu kulaklık serisi fiyatı henüz açıklanmış değil. Şık tasarımlı bu kulaklık serisinde rahatlık, konfor ve kaliteli sesi bir araya getirilmesi öngörülmüş.
 

Benzer Konular

YENİÇeri1362
Cevap
3
Görüntüleme
3K
Türe
Odysseus
Cevap
1
Görüntüleme
5K
Salihyet


Üst Alt