Satılık Lg G pad 8.3 Tablet 700 Tl Kaçmaz Fiyat

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
Lg G pad 8.3 Tablet 700 Tl Kaçmaz Fiyat
Arkadaşlar merhabalar 2 ay önce teknosadan aldığım Lg G pad 8.3 cihazımı satıyorum lumia 1520 alacağımdan dolayı satıyorum kılıfı ve full kutusu garantisi ile birlikte istanbul içi elden teslim edilecektir.Ürün resimleri aşağıdaki gibidir.

Fiyat:700TL (Son)






LG G Pad 8.3 Özellikleri
Ekran Özellikleri
Hem oyunlarınızda hem de uygulamalarınızda en doğru renkleri mi görmek istiyorsunuz? Tüm ayrıntıları görebilmek için çok çaba harcamanıza artık gerek yok. Çünkü LG G Pad 8.3 kullanıcılarına sinema netliğinde görüntü sunmaktadır.
Full HD Ekran
Görüntülere yakınlaştırdığınızda bile netliği kaybolmuyor. Her zaman canlı ve net görüntüler sunan LG G Pad 8.3 Full HD (1920 x 1200) ekranı sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor.
IPS Teknolojisi
Bu üstün teknoloji sayesinde tabletinizin ekranına ulaşan tüm görüntüler doğal ve renkleri bozulmadan ulaşır. İzlediğiniz filmlerde ve görüntülediğiniz fotoğraflar canlı ve gerçekte olduğu tonlarla gösterilir.
Zengin Piksel Yoğunluğu

Cihaz kullanıcılarına 273 ppi piksel yoğunluğu sunmaktadır. Bu çözünürlük derecesi de her zaman daha iyi görüntü kalitesini arayanlar için çözüm olacak gibi görünüyor.
Çerçeve Kalınlığı
LG G Pad 8.3 tablet 7.2 mm’lik çerçeve kalınlığıyla görenleri şaşırtıyor. Sıfıra yakın bu çerçeve kalınlığı size daha büyük ekran ve daha keyifli anlar yaşatmayı hedefliyor. Tam ekran film ve video izleme keyfini G Pad 8.3 LGV500 ile çıkarın.
Snapdragon 600 1.7 GHz 4 Çekirdekli İşlemci

İnternette dolaşırken, uygulamalarda vakit geçirirken ve oyunlarda eğlenirken donma, takılma gibi sorunlardan sıyrılmak istiyorsanız böyle bir işlemciniz olmalı. Qualcomm alt yapısıyla sunulan Snapdragon yonga seti içeren 4 çekirdekli işlemci ile artık daha hızlı bir mobil dünyaya sahip olacaksınız.
QSlide

Ana ekranda bulunan ve dörde kadar çıkarılabilen Qslide pencerelerinin boyutunu, şeffaflığını ayarlayarak birden çok uygulamayı eşzamanlı olarak yönetin ve kullanın.
Yana Kaydır
Üç parmağınızı sola veya sağa kaydırarak üç farklı uygulama arasında anında geçiş yapın ve böylece büyük ekranda aynı anda daha fazla görevi gerçekleştirin.
Çoklu Kullanıcı Fonksiyonu
G Pad 8.3′ü bir çocukla veya misafirinizle paylaşın. Cihazınızı kullanmalarına izin verirkenkişisel bilgileriniz güvende kalsın. Uygulama sınırlamalarını önceden ayarlayın ve bu moda doğrudan ekran kilidini aç öğesinden erişin.
Knockon

Tık tık… G Pad 8.3′ün ekranını açmak veya uyku moduna almak için sadece parmak ucuyla iki kere tıklamak gerekir. El hareketinizi algılayarak ekranı otomatik olarak açar ve kapatır.
Life Stream
Paylaşım, fotoğraf, dinlenen müzikler gibi aktivitelerinizi arşivleyin ve kolay şekilde interaktif günlüğünüze ulaşın.
Voice Mate
Voice Mate, ‘ün sesli kişisel asistan özelliğidir. Voice Mate’i kullanmak günlük hayatınızdaki ses tonunuzla konuşmanız kadar kolaydır. Çevrenizdeki restoranları aratabilir, bir arkadaşınıza e-mail gönderebilir, takviminizi güncelleyebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz.
Qpair: Çağrı /Mesaj Bildirimi
Akıllı telefonunuza bir çağrı veya mesaj geldiğinde G Pad 8.3 size bildirimde bulunur. Hatta doğrudan ekrandan mesajlara cevap yazabilirsiniz.
Son Kullanılan Uygulama Stickeri
Akıllı telefonunuzu kapattıktan sonra , izlediğiniz videonun İnternet linkini veya kullanmakta olduğunuz web tarayıcının bir stickerini alır.
Telefon ile İnternet
Sadece tek bir tuşa basın ve G Pad 8.3 akıllı telefonunuzun kablosuz İnternet bağlantısıyla veya başka bir açık ağla senkronize olsun.
QuickMemo Aktarımı
QuickMemo herhangi bir ekran üzerine yazı yazmanıza veya çizim yapmanıza ve ardından bu notlarınızı G Pad 8.3 ile akıllı telefonunuz arasında sorunsuz bir şekilde paylaşmanıza izin verir.
QuickRemote
G Pad 8.3, herhangi bir odada bulunan televizyon ve kablolu alıcılar için evrensel bir kumandaya sahiptir. Tabletinizin büyük ekranındaki klavyeyi kullanarak TV rehberine bakabilirsiniz.
SmartShare
Tek bir dokunuşla bağlantı sağlayarak görüntüleri, müzikleri, videoları ve belgeleri kablosuz bir şekilde G Pad 8.3′ten diğer cihazlara aktarın.
LG G Pad 8.3 LGV500 Teknik Özellikleri
Teknik Detaylar

  • Boyutlar: 216.8 mm x 126.5 mm x 8.3 mm
  • Platform: Android 4.2.2 (Jelly Bean)
  • Pil: 4.600 mAh Li-Polimer
  • Ağırlık: 338 g
  • CPU (İşlemci): Qualcomm® Snapdragon™ 600 1.7 GHz Dört Çekirdekli İşlemci
Kamera
  • Ana Kamera: 5 MP AF BSI
  • Ön Kamera: 1.3 MP
Ekran
  • Çözünürlük: 1920 x 1200 piksel, 273 ppi
  • Tip: 8.3″ Full HD IPS Ekran
Bağlantı Seçenekleri
  • Bluetooth: v. 4.0 HS
  • Miracast: Var
  • USB: Var (Usb 2.0)
  • Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n (2.4/5 GHz)
  • SmartShare: Var
Bellek
  • RAM: 2 GB
  • Hafıza Kartı: 16GB eMMC Bellek microSD™ (64 GB’a kadar)
Cihaz dun itibari ile kit kat surumune yukseltilmistir.resimleri yeniden güncelledim.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mehsevim


-Heisenberg-

-Heisenberg-

Üye
son 700 dediniz hocamda 600 gibi bir miktar olabilir mi
 
braayn

braayn

Üye
    Konu Sahibi
650 ortasını bulalım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt