Tubidy ile videoları MP3 formatına çevirip indirmek çok kolay

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Tubidy ile videoları MP3 formatına çevirip indirmek çok kolay
Özellikle Son dönemlerde oldukça popüler bir şekilde kullanılmaya başlanılan Tubidy.mobi'nin bu popülariteyi yakalamasının başlıca sebebi ülkemizde YouTube’un erişim engeliyle birlikte karşı karşıya kalması oluyor.


Servis mobil cihaz kullanıcıları ve tablet bilgisayar kullanıcıları tarafından daha çok tercih edilirken, bilgisayar kullanıcılarının da hiçe sayılamayacak sayıda olduğunu söyleyebiliriz. Tubidy.Mobi kullanıcıları en çok ilahı, Kürtçe müzik ve Türkçe şarkılara önem gösterirken, diledikleri taktirde müzikleri indirmeden sadece dinleyebiliyorlar.


Bir girişimci tarafından hazırlanan Tubidy, şu anda tüm dünyada yüz binlerce kullanıcı tarafından kullanılabilirken dilerseniz Google Play Store ve App Store’dan da uygulama olarak servise anında ulaşabiliyorsunuz.





Servise yukarıda belirttiğimiz internet adresi üzerinden ulaşabilirken, müzik indirirken yada diğer işlemleri yaparken hiçbir ücret ödemezsiniz. Tubidy’i sadece iOS yani iPhone ve iPad ile Android işletim sistemli mobil cihazlarda değil, internete giren tüm akıllılarda kullanabilirsiniz.


Cep Telefonlarına videoları MP3 formatına çevirip indirmek için tek yapmanız gereken ücretsiz bir şekilde üye olmak ve daha sonra Search yazan kısma tıklayıp dilediğiniz şarkıyı aratıp Tubidy’in geniş arşivinde bulmak.


Tubidy.Mobi isimli servisi kullanan herkese bol keyifli müzik dinlemeler…
 


Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Eski bi sitedir iyidir guzeldir :)
 

death8080

Üye
bence gereksiz bir site ses kaydı gibi çalıyor indirilen mp3 ler
 
DalvikCache

DalvikCache

Üye
Çok kalitesiz oluyor sesler
 

death8080

Üye
aynen mp3 indirmek isteyen arkadaşlar azeri wap sitelerini ziyaret etsinler hem kaliteli hemde aradığım bir çok mp3 bulabiliyorum bunlardan 2tanesi
 
DalvikCache

DalvikCache

Üye
TubeMate uygulaması işimi görüyor. Hem bulamayacağım parçada yok müzikler 128kbps olarak iniyor
 
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
mp3leri ses kaydı gibi indiriyor hiç tavsiye etmem
 
  • Beğen
Tepkiler: death8080

ahmetcapan

Üye
tubidy ingilizce bir site olduğu için nasıl üye olacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirimtubidy ingilizce bir site olduğu için nasıl üye olacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
 


Üst Alt