ZUK Z2 Pro, SD820 ile çok yakında gün yüzüne çıkacak

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
ZUK Z2 Pro, SD820 ile çok yakında gün yüzüne çıkacak
Lenovo, yeni ZUK modelini gelecek hafta tanıtacak...



Donanım segmentinin güçlü ismi Lenovo, hem kendi ismi altında akıllı telefon modelleri sunuyor, hem de bir süre önce Motorola'yı bünyesine katarken, bu firma da Lenovo çatısı altında akıllı telefon modellerini dünya genelinde satışa çıkartıyor.



Diğer taraftan Lenovo, ayrıca ZUK adında yeni bir alt marka yaratırken, bu marka ile gelen ilk akıllı telefon da ZUK Z1 olmuştu. Oldukça ilgi gören akıllı telefon önce Çin'de satışa çıkmış arkasından da bir çok farklı ülkede raflardaki yerini almıştı.

ZUK olarak yeni bir model daha gün yüzüne çıkmaya hazırlanıyor. ZUK Z2 Pro adı ile geleceği kaydedilen bu yeni üst seviye akıllı telefonun 21 Nisan tarihinde düzenlenecek olan etkinlikle tanıtılacağı firmanı CEO'su Chang Cheng tarafından Weibo üzerinden duyuruldu.

Henüz isminin ZUK Z2 Pro olduğuna dair kesin bilgiler bulunmazken, Z2121 model numarasına sahip akıllı telefon AnTuTu'da ortaya çıktı ve cihazın bazı teknik özellikleri de göründü.

Yeni akıllı telefon 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik ekran ile geliyor. Ekran büyüklüğü yer almazken, 5.5" olabileceği kaydedilmekte. Yonga seti ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 olmakta.

3GB / 4GB sistem belleği içeren cihazın dahili veri kapasitesi de 32GB olarak yer alırken, ayrıca 13MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile akıllı telefon sunulacak. İşletim sistemi ise Google Android 6.0.1 Marshmallow olmakta.

Bakalım ZUK, Z2 ve Z2 Pro olarak iki akıllı telefon duyurusuyla mı gelecek?




ZUK Z2 Pro, SD820 ile çok yakında gün yüzüne çıkacak
 


Üst Alt