"Zor bir maç olacak"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
"Zor bir maç olacak"


[h=2]2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu 2'nci maçında yarın Türkiye ile karşılaşacak olan Estonya'da teknik direktör Tarmo Rüütli, zorlu bir karşılaşma yapacaklarını bildiklerini söyledi.[/h]
Suadiye Otel’de düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının karşısına oyuncuları Ragnar Klavan ve Joel Lindpere ile birlikte çıkan Tarmo Rüütli, soruları yanıtladı.
Türkiye maçının kendileri için oldukça zorlu olacağını belirten Rüütli, her iki takımın da grupta ilk maçlarını yitirdiğini hatırlatarak, şunları söyledi:
"İki takımın da henüz puanı yok. Yine iki takım da çok zor birer maç oynadı. Biz ilk maçımızda Romanya’ya kaybettik ancak kendi evimizde bu sonucu aldık. Türkiye ise Hollanda’ya karşı deplasmanda yenildi.
Yarınki maç bizim açımızdan kolay olmayacak. Karşılaşmayı kolay hale getirmek için elimizden geleni yapmak zorundayız. İlk maçta defansta büyük hatalar yaptık ve yarın bunu tekrarlamamak için savunmada daha koordineli olmalı ve güçlü durmalıyız. Türkiye’nin Hollanda ile yaptığı maçı izledik. Ona göre de çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Türkiye karşısında iyi bir sonuç almak için yarın elimizden gelenin en iyisini yapacağız."
"Hollanda şanslıydı"
Türkiye’nin deplasmanda Hollanda ile oynadığı ve 2-0 kaybettiği maça değinen Tarmo Rüütli, Hollanda’nın şanslı bir gününde olduğunu vurguladı.
Hollanda’nın çok güçlü bir ekip olduğunu ve kağıt üzerinde grubun favorisi olarak göründüğünü dile getiren Rüütli, "Biz Hollanda-Türkiye maçını izlediğimizde, Hollanda’nın cuma akşamı oldukça şanslı olduğunu gördük. Türkiye bir çok gol fırsatı yakaladı ancak değerlendiremedi. Bizde de aynısı oldu. Romanya karşısında çok pozisyon bulmamıza rağmen gol üretemedik ve kaybettik. İki takım da ilk maçlarını şanssızlıktan dolayı kaybetti. Türkiye’nin çok güçlü ve dikkat edilmesi gereken bir ekip olduğunu gördük. Yarınki maçta da çok dikkatli olmalıyız" şeklinde konuştu.
Oyuncuların görüşleri
Estonya Milli Takımı oyuncuları Ragnar Klavan ve Joel Lindpere, yarınki maç öncesi Türkiye’nin gücüne dikkati çektiler.
Estonya Milli Takımı Kaptanı olan Ragnar Klavan, Türkiye’nin elemelerde ilk kez kendi seyircisi önüne çıkacağını dile getirerek, "Türkiye’nin ilk maçını kaybetmesi nedeniyle zaten zor olan bir maç daha da zor hale geldi. Kendi evlerinde mutlaka kazanmak isteyecekler. Deplasmanda oynadığımızın farkında olarak, çok organize bir şekilde fırsatlar yakalamaya çalışacağız. Elimizden geleni yapıp maçı başarılı bir şekilde tamamlamak istiyoruz" diye konuştu.
Estonyalı futbolcu Joel Lindpere ise yarın zor bir maça çıkacaklarını aktararak, "Hollanda maçında Türkiye’nin çok güçlü olduğunu, tehlikeli ataklar yaptığını, kaybetmelerine rağmen gördük. Deplasmanda oynamak her zaman daha zordur. Biz ilk maçımızı kendi evimizde kaybettik. Türkiye böyle bir şey olmasını istemeyecektir. Rakibimizin kazanmak için baskılı bir oyun sergileyeceğini, oyunu bizim yarı sahamıza yıkmaya çalışacaklarını düşünüyoruz. Bu yüzden savunmada bulacağımız boşluklardan yararlanıp, skora gitmeyi deneyeceiz. Kesinlikle kazanmak için buradayız. Kontra ataklarla sonuca ulaşabilmek için elimizden geleni yapacağız" ifadelerini kullandı.
 
Black-killing

Black-killing

Üye
Emeğin için :tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt