Haber Zerolemon’dan Galaxy Note 3 Için 10.000mah Batarya

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Zerolemon’dan Galaxy Note 3 Için 10.000mah Batarya
Galaxy Note 3′ü elinden düşürmeyen kullanıcılara batarya çözümü…

Akıllı telefonlar, gerek kullanım sürelerinin artması, gerekse oyun, video gibi işlem gücü yüksek olması gereken işlemlerde kullanılması sebebi, ile batarya kullanım ömürleri artık bir sorun olmaya başladı. Akıllı teleonların ince olarak sunulmaya çalışılmaları, batarya kapasitelerini de sınırlandırıyor.



Bu sebeple de akıllı telefonlarını günde 2-3 kez şarja bırakmak istemeyen akıllı telefonkullanıcıları, harici batarya çözümlerine yönelmekteler. Bu tür çözümlerden bir tanesi de ZeroLemon’dan geldi. Firma Samsung’un yeni büyük ekranlı amiral gemisi Galaxy Note 3 için tasarladığı 10.000mAh harici bataryayı satışa sundu.

ZeroLemon’un yeni ürünü sadece 60$ fiyat etiketine sahip ve Galaxy Note 3 akıllı telefonunu yoğun olarak kullanan, kullanıcılar için de oldukça iyi çözümlerden biri olmaya aday.

Yeni harici batarya ZeroLemon tarafından ABD’de satışa sunuldu. Ancak kargo ücreti ile birlikte dünyanın diğer ülkelerine de gönderim yapılabiliyor. Ancak Amazon’un gönderebildiği ülkeler olduğunu da belirtelim. Yeni harici batarya, Galaxy Note 3′ün tüm versiyonları ile uyumlu.

ZeroLemon’dan Galaxy Note 3 için 10.000mAh batarya
 


MaxipmaN

Üye
10 saatte dolsa iyi :D
 
mehmettech

mehmettech

Üye
Yuh da bunun birde sarjı var dimI
 
0MG90

0MG90

Üye
Bunun bir de dolmasını bekle :/
 


Üst Alt