Zeman: "Döneceğimi biliyordum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zeman: "Döneceğimi biliyordum"
Roma'nın yeni teknik direktörü Zdenek Zeman, 13 yıllık aranın ardından kulübüne döndüğü için heyecanlı olduğunu dile getirdi.

Çek teknik adam, Pescara'yı Serie A'ya çıkardığı sezonun ardından, Luis Enrique'den boşalan Roma teknik direktörlüğü görevini iki yıllığına devraldı. Tecrübeli hoca, 1997-1999 yılları arasında çalıştırdığı takımda başladığı görevi bitirme peşinde olduğunu dile getirdi.

Düzenlediği basın toplantısında soruları yanıtlayan Zeman, "Mutluyum, kulübüme bana güvendiği için teşekkür ederim. Elbet bir gün geri döneceğimi biliyordum. Umarım kulübümle birlikte işbirliği çerçevesinde iyi bir şeyler başarırız. Kendimi bu şehre ait hissediyorum. Geri döndüğüm için mutlyum." dedi.

Kulüp için yeni bir transfer listesi hazırlamadığını kabul eden Zeman, kulüpteki değişimi ani değil, zamanla gerçekleştirmek niyetinde. Zeman, "Bir teknik adam her zaman daha fazlasını öğrenmek ve gelişmek isteyecek oyuncularla çalışmak ister. Yaşlı oyuncuların takımda yerleri olmayacağını söylemiyorum. Burada daha önce görev yaptığım dönemde Aldair çok iyi oynamıştı. Transfer sezonu temmuzda açılacak ve kimin gideceğine ve geleceğine karar vereceğiz. Takımın nasıl görüneceğini henüz bilmiyorum ancak takımı inşa etmek zorundayız. Umarım kulübün hedeflerine uygun bir kadro oluşumunu sağlayabilirim." şeklinde konuştu.

Zeman, Francesco Totti için de, "O kadromuzun bir oyuncusu ve ona takımın diğer oyuncularına davrandığım gibi davranacağım." dedi.

Serie A'da oynadığı 38 maçta 56 puan toplayan Roma, ligi yedinci sırada bitirdi ve Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanamadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt