Faturasız Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

bulut6842

bulut6842

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası
  • Yüklediğin Kadar Kazan Kampanyası’ndan veya Hesabım uygulamasından kredi kartıyla TL yükleyen bireysel Hazır Kart'lı Turkcell müşterileri faydalanabilir.
  • Kampanya kapsamında veya Hesabım uygulamasından kredi kartıyla TL yükleyen Hazır Kart müşterileri tek seferde 20 TL yüklemeleri karşılığında 20 TL, 25 TL yüklemeleri karşılığında 25 TL, 30 TL yüklemeleri karşılığında 30 TL, 50 TL ve üzeri yüklemeleri karşılığında ise 50 TL kazanacaklardır. Kazanılan TL’ler bir hafta boyunca yurtiçi ses, SMS ve internet kullanımlarında geçerlidir. Ses ve SMS kullanımları müşterilerin kendi tarifelerinden, internet kullanımı ise 100 KB/0,001907 TL üzerinden ücretlendirilecektir.
  • Her hat, bir takvim ayı içerisinde aynı faydadan maksimum 4 kere faydalanabilir. Paketin kullanım süresi bittiğinde veya bir haftadan önce paketin bitmesi durumunda abonelerin ses ve SMS kullanımları üzerlerinde başka bir paket yok ise kendi tarifelerinden; internet kullanımları ise üzerlerinde başka bir paket yok ise standart internet tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
  • Paket kapsamındaki dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniye, internetin ücretlendirme periyodu 100 kb'tır.
  • Paketteki kullanılmayan TL’ler bir sonraki kullanım dönemine devretmemektedir.
  • Kampanyadan üzerinde hız kısıtlı paket bulunan müşterilerimiz faydalanamamaktadır.
 


osnakli

osnakli

Üye
Tşkler güzel konularınız için.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Bende Ayrıntıyı Okumadan Hemen Yükleyip İki Kat Yüklediğim :tl:lerimle 3-lü Paketler Alırım Diyordum. Vazgeçtim Sayesinde. :nesesiz:
 

Benzer Konular

yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
609
yeumyang
yeumyang
Cevap
0
Görüntüleme
997
yeumyang
yeumyang
Cevap
5
Görüntüleme
720
fatihmenteş


Üst Alt