Yolda para dolu cüzdan bulunca...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
Yolda para dolu cüzdan bulunca...
Gaziantep'te, bir vatandaş, yolda bulduğu para dolu cüzdanın sahibine ulaştırılması için polis ekiplerine başvurdu. Polis ekiplerinden cüzdanını teslim alan kişi, duyarlı vatandaşa ulaşmaya çalışıyor.

Fidanlık Mahallesi'nde iş yeri bulunan Recep Nacaroğlu, hafta sonu alisiyle birlikte gezerken cüzdanını düşürdü. O sırada içinde yaklaşık bin YTL nakit para ve 16 bin YTL limiti bulunan kredi kartlarının bulunduğu cüzdana gören şahıs, cüzdanı alarak yoldan geçen polis ekiplerine teslim etti. Cüzdanın sahibine ulaştırılmasını isteyen vatandaş kayıplara karışırken, Recep Nacaroğlu 2 gün sonra cüzdanına kavuştu. Cüzdanının bulunmasına sevinen Nacaroğlu, cüzdanını kaybettikten sonra bulunması konusunda ümitsiz olduğunu belirterek, "Bu olayın0 özellikle vatandaşlarımıza ve polis memuru arkadaşlarımıza örnek olmasını istiyorum. Pazar günü akşam saatlerine doğru ailemle birlikte gezmeye çıkmıştım. Hava sıcak olduğundan dolayı ceketimi çıkardığım sırada cüzdanımı düşürmüşüm. Bu cüzdanın içinde yüklü miktarda para ve limiti yüksek olan kredi kartları vardı. Düşürdükten bir iki saat sonra durumu fark ettim. O anda yapılabilecek bir şey yoktu. Ben gerçekten ümidimi kesmiştim" dedi.
Cüzdanını düşürdüğü sırada yolun karşısına geçen bir vatandaşın cüzdanını bularak polise teslim ettiğini ifade eden Nacaroğlu, "Bizden sonra yolun karşısına geçmeye çalışan bir vatandaş benim cüzdanımı buluyor. Bu sırada oradan geçen bir polis ekibine cüzdan bulduğunu söyleyerek teslim ediyor. Cüzdanımın içinde kartlarım vardı ve bu kartlarda yazılan numarayı arayan polis arkadaşlar durumu bana anlattı. İnanın ben bütün paranın ve kredi kartlarımın içinde olacağını tahmin edemedim. Türkiye'de halen böyle iyi insanların bulunmasına gerçekten çok sevindim" diye konuştu


Polis merkezinde cüzdanını teslim alırken bile yaşadığı olaya güçlükle inandığını anlatan Nacaroğlu, "Karakola gittim ve burada cüzdanımı teslim aldım. İnsanların doğruluğunu o anda hissettiğim için cüzdanımı kontrol bile etmek istemedim. Ama memur arkadaşlar ısrar edince kontrol ettim. Cüzdanımın içindeki paralar, kredi kartların ve bütün evraklarım eksiksiz duruyordu. Bu beni gerçekten çok memnun etti. Bu güzel insanların aramızda olduğunu herkesin bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.


Cüzdanını bulan kişinin kayıplara karıştığını ve onunla tanışmak istediğini söyleyen Nacaroğlu, "Cüzdanı bulan kişinin kim olduğunu bilmiyorum. Kendisini göremedim. Ancak onu bulmaya çalışacağım. Kendisini görmeyi ve teşekkür etmeyi istiyorum. Allah o vatandaşımızdan ve polis memurlarından razı olsun" ifadelerini kullandı.
 


omayra

Üye
olması gereken davranış biçimi nadir görülen bir özellik olmuş, vah Türkiye'me...
 
byilmazZ

byilmazZ

Üye
hala türkiye'de böyle insanlar kaldı mı ya ?
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Aslında bir adım daha ileri gittiğimizin sinyali bu.
 

Solamente

Üye
bravo :)
 
c3r3n

c3r3n

Üye
İşte bizim insanımıza da bu yakışırdı.. :)
 
POWER

POWER

Üye
olması gereken davranış biçimi nadir görülen bir özellik olmuş, vah Türkiye'me...

Olması gereken ; nüfusunun yarısından ~%90 nı yoksulluk ~%55 i açlık sınırında yaşayanların olmadığı ülkelerde oluyor ablacım...
 
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
çok güzel
 
corchy

corchy

Üye
hll olsun adama
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt