Yılbaşında En İlginç ve Güzel Yerler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asisedef06

Üye
    Konu Sahibi
Yılbaşında En İlginç ve Güzel Yerler
Yılbaşında henüz ne yapacağınıza karar vermediyseniz sizler için harika fikirlerimiz var. Bu yeni yılda spor yapmayı seven tatilciler için harika alternatifler sunuyoruz. Yılbaşını, evinde değil de dışarıda hoş ve güzel bir mekanda geçirmek isteyen hem spor yapmak hem de tatil yapmak için harika planlar yaptık ve sizler için dünya’nın en iyi 9 kayak merkezini bir araya getirdik.

Yeni Yılda Gidilebilecek En İyi Kayak Merkezleri



1.Banff/Lake Louise/ Alberta Kanada Banff Doğal Parkı’nın merkezinde bulunan Louise Gölü Kuzey Amerika’nın en güzel manzaralarından birine sahip. Louise Gölü 3 farklı kayak pistine sahip ve kayak severlerin tercihlerinde üst sıralarda.



2.Chamonix-Mont-Blanc/ Fransa 1924’de dünyanın ilk Kış Olimpiyatları’na ev sahipliği yapan Chamonix dünyanın en iyi kayak merkezlerinden biri olarak anılıyor. Mont-Blanc’in eteklerinde yer alan kayak merkezi Alplerin en yüksek Avrupa’nın ise ikinci en yüksek tepesi. (15,771 feet yüksekliğinde)



3.Cortina/İtalya Cortina’da bulunan bu kayak merkezi Alplerdeki merkezlerle boy ölçüşebilecek profesyonellikte. 1956 yılında da Olimpiyat Oyunlarına ev sahipliği yapan Cortina hem İtalya’nın en değişik yerlerinden biri hem de dünyanın ilk kayak merkezleri arasında!



4.Stowe/ Vermont Kayak severler tarafından büyük ilgi gösterilen ve muhteşem bir manzaraya sahip olan Stowe, New England ihtişamı ve bölgedeki en dik yamaçlara ev sahipliği yapıyor. Stowe’da iki kayak pisti bulunuyor. Bu iki pist arasında da bağlantı bulunuyor. Stowe’da 90 mağaza ve 60 restoran ziyaretçileri rahat ettirmek için her türlü imkanı sunuyor.



5.Tremblant Dağı/ Quebec Fransız Kanadalı lüksün birleşimi Mont-Tremblant’ta görülüyor. Bir kayakçının hayal ettiği cennet 1939 yılından beri Doğu Kanada’nın en iyi kazak merkezleri arasında yer alıyor. Kanada’da ve Kuzey Amerika’da açılan ilk kayak merkezi olma özelliğini de taşıyor. Ayrıca Tremblant Montreal’den sadece 1 saatlik uzaklıkta.



6.Vail/ Kolorado Efsanevi Vail kayak merkezi dünyanın en iyi 5 merkezi arasında sıralanması hak ediyor. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki en geniş kayak alanına sahip ve yaklaşık 2150 dönümlük arazide kayma imkânı sağlıyor. Bu kayak merkezinde sanat galerileri ve müzeler görmek, buz pateni, hokey daha bir çok farklı aktivitede bulunmak mümkün.



7.Whistler Blackcomb/ Britanya Kolumbiyası Bu dağlar Kuzey Amerika’nın en iyi kayak merkezini en dik yamaçlarıyla tatilcilerin beğenisine sunuyor. Whitler’ın büyüleyici kasabası snowboard ve kayak severlere istedikleri her şeyi sunuyor: kafeler, uluslar arası mağazalar, yüzün üzerinde restoran ve Çin, Fransız, Yunan, İtalyan, Meksika, Tayland ve Akdeniz mutfağının eşsiz tatları. Whistler’ı efsane haline getiren yamaçları dışında elbette zengin yemek kültürü. Dünyanın her yerinden turist ağırlayan Whistler özellikle Japon ziyaretçilerin akınına uğruyor.



8.Zermatt/ İsviçre Zermatt arabalardan uzak çevresiyle huzurlu bir tatil imkanı sunuyor. Zermatt dünyanın ikinci en büyük lift servisi bulunan dik yamaçlarından biri. Muhteşem manzarasıyla Zermatt rakımı nedeniyle yoğun kar yağışı alıyor ve tatilcilere karın keyfini yaşatıyor.



9.Kitzbuhel/ Avusturya Kitzbuhel “Alplerin İncisi” unvanını elinde bulunduruyor ve Avusturya’nın en ünlü kayak merkezlerinden biri. 700 yıllık geçmişi bulunan bu kasaba ziyaretçilerine bir Alp kasabasındaki yaşamı sunuyor. Kayak etkinliği ise 1892’den beri Kitzbuhel’i vazgeçilmez kılıyor.
 


ia.phlvn

ia.phlvn

Üye
en iyisi evde uyumak :D
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
para para para
 
Türe

Türe

Üye
günah günah günah :ehe sadece eğlenmek tabiki tatil ayrı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Mali Özdemir
Cevap
2
Görüntüleme
3K
Samsun55''
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
675
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
944
Doğuş Pertez
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
1K
Aege


Üst Alt