Yenilenen TL internet paketleri

Sponsorlu Bağlantılar

Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
Yenilenen TL internet paketleri
TL geçişi ile gücellenmiştir.







Sıkça Sorulan Sorular

Avea İnternet Paketleri'nde kota bilgimi nasıl sorgulayabilirim?
- Faturalı hat sahibi iseniz; KULLAN yazıp 9495'e SMS göndererek İnternet Paketleri'nden kullandığınız miktarı sorgulayabilirsiniz.
- Faturasız hat sahibi iseniz; KALAN PAKETBOYUTU (KALAN 100MB) yazıp 9495'e SMS göndererek İnternet Paketleri'nde kalan miktarı sorgulayabilirsiniz.

Avea İnternet Paketleri nasıl iptal edilir?
- Aylık internet paketleri iptal talebini iletmediğiniz sürece her ay otomatik olarak hattınıza yüklenmektedir. Bu nedenle aylık internet paketlerini iptal etmek için IPTAL (PAKET ISMI) yazıp 9495'e ücretsiz olarak mesaj gönderebilirsiniz. (Örnek: IPTAL 100MB, IPTAL 1GB)
- Günlük ve Haftalık İnternet Paketleri ise kullanım süreleri dolduktan sonra otomatik olarak iptal edilecektir.

İnternet Paketleri otomatik olarak yenilenilir mi?
Günlük ve Faturasız Hatlar için geçerli olan Haftalık İnternet Paketi dışındaki tüm Haftalık İnternet Paketleri, otomatik olarak yenilenmez, geçerli olan süre için kullanılan, tek seferlik paketlerdir. Aylık İnternet Paketleri iptal edilmediği sürece 30 günde bir otomatik yenilenir.

Cep telefonumdan internete bağlanmak için ne yapmam gerekir?
Telefonunuzun WAP ayarlarını buradan, *100# menüsünden ya da Avea Müşteri Hizmetleri'nden (444 1 500) alabilir ve ayarlarınızı yaptıktan sonra internete bağlanabilirsiniz.

Cep telefonundan internete bağlanarak neler yapabilirim?
wap.avea.com.tr'ye tıklayarak, en yeni ve en çok tercih edilen müzik, oyun, logo ve melodileri anında telefonunuza indirebilirsiniz, TV seyredebilirsiniz, haberlere ve hava durumuna anlık olarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca; e-postalarınızı kontrol edebilirsiniz, trafik durumunu takip edebilirsiniz, maç sonuçlarını öğrenebilirsiniz, iddaa oynayabilirsiniz, google'a girip araştırma yapabilirsiniz, MSN'e, Facebook'a girip, arkadaşlarınızla anında mesajlaşabilirsiniz, en popüler sitelere erişebilirsiniz.

Avea İnternet Paketleri Nedir?
Avea İnternet Paketleri, sabit ücretli, indirimli, internete erişim paketleridir.

Avea İnternet Paketlerine nasıl kayıt olabilir?
İnternet Paketlerine kayıt olabilmek için ABONE (PAKET ISMI) yazıp, 9495'e ücretsiz olarak SMS gönderebilirsiniz. Tüm internet paketleri için geçerli olan kayıt mesajları aşağıdaki gibidir:

(ABONE GUN, ABONE HAFTA, ABONE 100MB, ABONE GUN1, ABONE HAFTA1, ABONE 5MB, ABONE 1GB, ABONE 250MB, ABONE 4GB, ABONE 100, ABONE 2, ABONE 6)


İnternet Paketleri ne kadar süre geçerlidir?
Günlük internet paketi, paket aktivasyonu yapıldığı günden sonraki günün gecesi saat 23:59'a kadar geçerli olacaktır. Haftalık İnternet Paketi ise, paket aktivasyonunun yapıldığı gün itibariyle 8 gün geçerli olup, 8. günün gecesi saat 23:59'a kadar geçerli olacaktır. Aylık İnternet Paketleri 30 gün boyunca geçerlidir.

İnternet Paketlerinde kullanmadığım kota bir sonraki döneme devreder mi?
Günlük ve Haftalık İnternet Paketlerinde kullanılmayan MB miktarı kullanım süresi dolduktan sonra yenilenmediği için devretmez. Aylık internet paketlerinde ise ay içinde kullanılmayan MB miktarı sadece bir sonraki aya devreder.

100 MB cepten internet kullanımı ile neler yapabilirim?
100 MB ile yaklaşık 15.000 e-posta, 600 oyun, 5.000 resim, 400 mini video klip indirebilirsiniz. Bu kullanımlar ayrı ayrı 100 MB'a denk gelmektedir. İnternet paketiniz içerik indirirken yaratılan veri trafiğinde geçerlidir, içerik bedelini ayrıca ödemeniz gerekmektedir.

İnternet Paketimin kotasını aşarsam nasıl ücretlendirileceğim?
İnternet Paket limitinizi aştığınızda MB başına KDV ve ÖİV dahil 5 Kr ile ücretlendirilirsiniz.

İnternet Paketlerini nerelerde kullanabilirim?
İnternet Paketleri 3G/GPRS/EDGE kullanımı Avea 3G/GPRS/EDGE şebekesinde geçerlidir. Uluslararası dolaşımda 3G/GPRS/EDGE kullanımı ayrıca ücretlendirilir.


Avea İnternet Paketlerinden aynı dönem içerisinde kaç tane paket alabilirim?
Aynı dönem içerisinde birden fazla kez farklı pakete abone olabilirsiniz.

Bir üst pakete geçmek istediğimde paketimi iptal etmem gerekir mi?
Evet, bir üst pakete geçmek istediğinizde mevcuttaki internet paketinizi iptal ettirip, tercih ettiğiniz internet paketine abone olabilirsiniz.

İnternet paketimi iptal ettirdikten sonra kalan kullanım hakkım silinir mi?
Hayır. İnternet paketinizi iptal ettiğinizde paketinizin son kullanım tarihine kadar kalan haklarınızı kullanabilirsiniz.




 
  • Beğen
Tepkiler: Aksi, YuZaRSiFTaN ve Salih Baba™


darülmendep

darülmendep

Üye
Günlük 100 MB 9 kontör öyle mi
 

kurt42

Üye
hiç bir avantajı yok
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
cok pahali fiyatlar bravo avea tebrikler avea devam ett:hmmm
 

hhhgggffff

Üye
arkadaşlar siz o konuyu kilitlemişsiniz ama tl bazındaki ücretlendirlmeler vardı o konuda orası daha günceldi yani
 
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Turkcelde daha pahalı paketler
 
Larock

Larock

Üye
    Konu Sahibi
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ucuz interneti ne PC de ne cepte göremem ben ama belki benim torunum görebilir!
 

kleberson51

Üye
hepsinden iyi avea :oke:
 
celibar

celibar

Üye
avea hattımdan internete beleş giriyodum.sonra iyice yavaşladı.5kb sayfayı yakasık 6-7 dk'da açmaya başladı.ama en azından nete beleş giriyodu.face'e felan bakıyordum.
 

makovad

Üye
avea da kalan mıktarı bır turlu ogrenemıyorum.kalan 100mb yazıyorum kullanabılır bonus datanız yok dıyor ama ınternete gırıyorum kontur(tl) 0 olmasına ragmen
 
gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Sagolasın.
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Açıkçası hoşuma gitti, çok seçenek sunması güzel. Tabi kalitesi nedir bilemiyorum. Biraz abartılmış sanki ama tam olmuş, hep böyle kalsın yeter, reklam da hazır, seç beğen al.
 
yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
darülmendep nickli kişinin imzasında sahtekarlık vardır...darkobit denen oyunda kendi id kodunu vermş şu numaraya yollayın iridyum falan kazanın yazıyor...o id numarasıyla yollaynca mesajı kendi hesabına oyun parası gidiyor...site yetkililerine duyrulur.
 
ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi
 
Aksi

Aksi

Üye
aylık 100 mb neye yetıcek yahu .s
Sınırsız yapsalarya
 
ilo53

ilo53

Üye
genc avea tarıfesınde 4 tl aylık 100mb
 
navti

navti

Üye
tlye geçimesi daha iyi oldu
 

Benzer Konular



Üst Alt