Yeni Mobil Ödeme Sistemi: Vodafone Cep Cüzdan

Sponsorlu Bağlantılar

hamzadernek

hamzadernek

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Mobil Ödeme Sistemi: Vodafone Cep Cüzdan
Türkiye'nin lider operatör servislerinde Vodafone'dan Vodafone Cep Cüzdan uygulaması ile kullanıcılarına temassız ödeme imkanı sunuyor. Vodafone Cep Cüzdan'ın ayrıntıları haberimizde.

Yakın alan iletişim ( NFC ) teknolojisinin hızla gelişmesi ile birlikte larda ve mağazalarda temassız ödeme olanakları hızla artmakta.Vodafone'un Vısa Europe ile yaptığı anlaşma ile temassız ödeme imkanı sunan Vodafone Cep Cuzdan uygulamasını duyurdu.

Vodafone'in sunmuş olduğu Cep Cüzdan uygulamasıGoogle Play üzerinden cihazınıza indirerek kolay kullanım özelliği sayesinde fiziksel kartlarınızı yanınızda taşımadan ödeme yapabilme imkanı sunuyor.


Cep Cüzdan unuza yükleyerek 50 TL altı ödemelerde şifresiz bir şekilde kullanım imkanı sunan temassız ödeme sistemi ile kasada kolay ödeme ve para üstü beklemeden ödeme imkanı sunuyor.50 TL üzeri ödemelerde ise dört haneli Cep Nakit Kart şifresi ile ödemelerinizi güvence altına alabilirsiniz.

Peki bu teknolojiden yararlanmak isteyen Vodafone kullanıcılarının yapması gereken Vodafone İletişim Merkezlerine giderek ve NFC uyumlu SIM kart alarak Vodafone İletişim Bayisi üzerinden yapılan aktivasyon ardından kolay kullanım imkanı sunuluyor.

23 Eylül'e kadar yapılacak Cep Nakit Kart aktivasyonlarında Vodafone tarafından otomatik olarak 5 TL hediye yüklenecek.

Kaynak :
 


Üst Alt