Yeni Jeep Cherokee 2014 Cenevre’de

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Jeep Cherokee 2014 Cenevre’de





Yeni Jeep Cherokee, 84. Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanını gerçekleştirecek. Orta sınıf SUV olan Jeep Cherokee 4. Nesliyle karşımıza çıkacak. Dışı ve için tamamen yenilenen 4. Nesil JEEP Cherokee 2014, 2.0 Lt. Multijet II dizel motor kullanacak. Start/Stop sisteminin de kullanılacağı yeni Cherokee’nin bu 2.0 Lt. bu Multijet II motoru, 170 beygir güç üretirken 350 Nm tork değerlerine ulaşabilecek. 2014 Jeep Cherokee modelinde ayrıca 2.0 Lt başka bir dizel motorda kullanılıyor. Fakat bu dizel motor, Multijet II gibi 170 beygirlik güce çıkamıyor, 140 beygirde kalıyor. Ayrıca Yeni Cherokee ile birlikte 2 farklı benzinli motor seçeneği de bulunacak. 2.4 Lt Multiair I-4 ve 3.2 Lt V6 Pentastar benzinli motorlar.
Yeni Jeep Cherokee Multijet II dizel motor kullanacak
Yeni Jeep Cherokee 2014 ‘ün sınıfında getirdiği bir yenilik var: 9 ileri otomatik şanzıman. 2.0 Lt. Multijet II dizel motorla kombine edilen 9 ileri otomatik şanzıman, orta sınıf SUV’lar arasında bir ilk olmuş olacak.
Yeni Jeep Cherokee tasarlanırken, en ön planda güvenli bir SUV üretme fikri vardı. Zaten Euro NCAP bağımsız test kuruluşunun, Yeni Jeep Cherokee ‘yi 2013 senesinin sınıfının en güvenli olarak ilan etmesi, Jeep’in bu iddiasının bir kanıtı ve bir sonucu. Yeni Jeep Cherokee 2014, yolcu-sürücü, diz, perde hava yastıkları dahil olmak üzere 7 airbag’i standart olarak sunuyor. Devrilmeye karşı bir önlem olan ERM, ESC, off-road’a uyumlu ABS; yeni Cherokke ile sunulan diğer bazı standart güvenlik donanımları.
 
  • Beğen
Tepkiler: osicik


Üst Alt