Yeni Isuzu Novo İlk Sahibine Kavuştu

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Isuzu Novo İlk Sahibine Kavuştu


Anadolu Isuzu İzmir Yetkili 3S Bayisi Erdiloğlu Otomotiv tarafından şehirlerarası yolcu taşımacılığının öncüsü Kamil Koç'a satılan 6 adet NOVO yapılan törenle teslim edildi.

Düzenlenen teslimat törenine Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay ve Otobüs Satış Şefi Onur Çetinkaya, Erdiloğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erdil, Erdiloğlu Otomotiv Genel Müdürü Erhan Erdil ve Satış Müdürü Erdal Demir katılırken Kamil Koç firmasından ise Genel Müdür Kemal Erdoğan, Özmal ve Servisler Grup Müdürü Hakan Koç, Genel Müdür Yardımcısı Çağatay Kepek, Türkiye Servisler Birim Yöneticisi Savaş Akyürek ile Kamil Koç Bölge Müdürleri ve Otogar Müdürleri katıldı.
Gerçekleştirilen tören sonunda temsili Isuzu anahtarını firma yetkililerine teslim eden Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, otobüslerin Kamil Koç firmasına hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
"ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMLERDE DE TERCİHİMİZ NOVO OLACAK'
Teslimat töreninde konuşan Kamil Koç Özmal ve Servisler Grup Müdürü Hakan Koç, NOVO'ların üstün donanım ve güçlü teknik özelliklerine değindi. Koç, "Kamil Koç olarak araç tercihi yaparken birçok kritere bakıyoruz. Bir yandan taşıdığımız müşterilerimizin güvenliğini ve konforlu seyahatlerini gözetirken, diğer yandan ise firma çalışanı şoför arkadaşlarımızın rahatlığını önemsiyoruz. Bu doğrultuda NOVO araçların kalitesi, beğenilirliği, düşük yakıt maliyeti, konforu, iç ve dış dizaynı, motorun sessiz çalışması, çift cam oluşu, sürüş performansı ile firma olarak en çok önem verdiğimiz konu olan güvenli fren sisteminin çok

başarılı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Anadolu Isuzu'nun ve İzmir Yetkili Araç Satış Bayisi Erdiloğlu'nun araç almaya karar vermeden önce başlayan samimiyet dolu yakın ilgisi ve desteğinden çok memnun kaldık. Bu ilgi ve alakanın devamlılığına olan sonsuz inancımız ve araçların biraz önce belirttiğim firmamız için önem arz eden bütün üstün özellikleri nedeniyle önümüzdeki alım dönemlerinde de öncelikli tercihimiz NOVO otobüsler olacak" dedi.
 

Benzer Konular

Mobilator
Cevap
0
Görüntüleme
388
Mobilator
Doğuş Pertez
Cevap
0
Görüntüleme
537
Doğuş Pertez
JaNbErG
Cevap
0
Görüntüleme
578
JaNbErG


Üst Alt