Yeni iPhone modelleri gelecek sene bu isimlerle sunulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Yeni iPhone modelleri gelecek sene bu isimlerle sunulacak
Apple'ın 2017'de sunacağı iPhone modellerinin isimleri ne olacak?




Apple, bu sene iPhone SE adındaki 4" ekrana sahip modelini Mart ayında pazara sunmuş ve sonrasında da Eylül ayında 4.7" ve 5.5" ekrana sahip olan iki üst seviye akıllı telefon modeli iPhone 7 ve iPhon 7 Plus'ı gün yüzüne çıkarmıştı. Kısa sürede dünya genelinde satışa sunulan akıllı telefonlar suya dayanıklı yapıları ile büyük ilgi görüyor.



Diğer taraftan gözler şimdiden gelecek seneye çevrilmiş durumda ve ilk iPhone akıllı telefon modeli 2007 senesinde firmanın hayatını kaybeden efsanevi CEO'su Steve Jobs tarafından tanıtılmıştı. 2017 de, firmanın iPhone modelinin 10. senesi olacak ve bu açıdan oldukça önemli bir sene.

KGI Securities analistlerinden olan Ming Chi Kuo, geçtiğimiz ay bazı açıklamalar gerçekleştirmişti. Bu analiste göre Apple, gelecek sene 3 akıllı telefon modelini sunacak. Bunlardan iki tanesi iPhone 7s veiPhone 7s Plus olurken, ayrıca Apple'ın 10. seneye özel olarak OLED ekran içeren bir başka iPhonemodelini daha sunacağı kaydedilmekte.

Ancak yeni bazı bilgilere göre Apple, sadece iki akıllı telefon sunacak ve bu cihazlar da iPhone 7s veiPhone 7s Plus ismi ile gelecek. Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'da kullandığı tasarım yeni modellerde kullanılacak ve Apple A11 yonga seti akıllı telefonlarda yer alacak.

OLED ekranın ise daha sonraki sene iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modellerinde kullanılması daha olasılıklar dahilinde. Ancak yine de henüz kesin bilgilerin olmadığını da belirtelim.
Yeni iPhone modelleri gelecek sene bu isimlerle sunulacak
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN


Üst Alt