Yeni Bir İs Hem İş arayın Hem Kazanın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Bir İs Hem İş arayın Hem Kazanın
Yenibiris.com, 20 Mayıs – 20 Haziran arasında düzenleyeceği kampanyayla, sitedeki kayıtlı özgeçmişini güncelleyerek veya yeni özgeçmiş oluşturarak iş başvurusunda bulunan üyelerine birbirinden cazip hediyeler kazanma fırsatı veriyor.

Türkiye’nin iş ve insan kaynakları sitesi Yenibiris.com, iş arama sürecini keyifli hale getiren yeni bir kampanyaya başlıyor. Yenibiris.com, düzenlediği kampanya ile üyelerine güzel bir işin yanı sıra birbirinden güzel hediyelere sahip olma imkânı da tanıyor.

Kampanya kapsamında, 20 Mayıs – 20 Haziran tarihleri arasında, Yenibiris.com’da kayıtlı özgeçmişini güncelleyerek veya yeni özgeçmiş oluşturarak ilanlara başvuruda bulunan üyeler arasında yapılacak çekilişle, 3 kişiye Magic Life tesislerinden birinde çift kişilik tatil, 2 kişiye Nokia E63 cep telefonu, 1 kişiye Toshiba dizüstü bilgisayar ve 10 kişiye iPod Shuffle hediye edilecek.

Talihliler, 23 Haziran 2010 tarihinde noter huzurunda yapılacak çekilişle belirlenecek ve 25 Haziran 2010 tarihinde adresinde duyurulacak.

Kampanya hakkında detaylı bilgiye adresinden ulaşabilirsiniz
 
  • Beğen
Tepkiler: meboli
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt