Yeni Başlayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni Başlayanlar İçin
Yeni Başkayanlar için karakter sınıflandırması aşadadır

Warrior







Warrior

Savaşçı genellikle savaşın ön safhasında düşmanların saldırı yükünü çekerken aynı esnada düşmanına hasar verme konusunda öne çıkar. Savaşçı sınıfı Carnac�daki en cesur yürekleri taşır. Sahip oldukları yüksek fiziksel kapasite ve can puanı özellikleri ile günü kurtarırlar.Savaşçı erkek ve kadınlar bir yandan düşmandan gelen saldırılara cesurca göğüs gererken diğer yandan da güçlü darbeleri ile hamle yapabilen kadim tanklardır.

Sıralama Human Orc
Job1 Human Warrior Karus Warrior
Job2 Blade Beserker
Job3 Blade Master Beserker Hero

Priest







Priest

Yakın dövüşün uzmanı olmamasına rağmen rahipler savaşta çok önemli bir role sahiptir. Rahipler müttefiklerini mevcut savaş büyüleri ile güçlendirip can puanlarını yenileyerek savaşın gidişatını değiştirebilir. Rahipler sadece üstün bir destek sınıfı olmamakla birlikte, sahip oldukları iyileştirme yetenekleri sayesinde öldürülmesi en zor sınıflardan biri olabilirler.

Sıralama Human Orc
Job1 Human Priest Karus Priest
Job2 Cleric Shaman
Job3 Paladin Shadow Knight


Rogue







Rogue

Gölgelerden çıkagelen düzenbazlar , hazırlıksız yakaladıkları düşmanlara yıkıcı ve isabetli saldırılarına başlamak için sinsice gizlenirler. Savaşçı sınıfı güçlü ve hantal olurken rogue sınıfı en yüksek hasarı verebilecekleri ölümcül noktaları tespit etmekte uzmandırlar. Yıllarca süregelen dagger(hançer) ve mesafeli saldırı eğitimleri sayesinde zorlu bir rakip ve korkutucu bir sukiastçi haline gelmişlerdir.

Sıralama Human Orc
Job1 Human Rogue Karus Rogue
Job2 Ranger Hunter
Job3 Kasar Hood Shadow Bane


Mage







Mage

Büyücü, maddi ve maddi olmayan boyutlar arasındaki güçlü enerjileri çekebilen bir sınıftır. Düşmanları dondurabilen ya da onları alev alev yakabilen yırtıcı güçler. Eğitimlerinden sonra bir büyücü usta olabilir ve yeteneklerini büyücülük okulunda odaklayabilir.


Sıralama Human Orc
Job1 Human Wizard Karus Wizard
Job2 Mage Sorcerer
Job3 Arc Mage Elemental Lord
 
  • Beğen
Tepkiler: J_JoKeR_R


J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
teşekkürler bunun için sende oynuyormusun ?
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bıraktım.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt