Yardım | Tuş kilidini açınca telefon kilitleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alpcirag

Üye
    Konu Sahibi
Yardım | Tuş kilidini açınca telefon kilitleniyor
Merhabalar,

Direk konuya giriyim, telefonun tuş kilidini açınca direk olarak masaüstündeki mesajlar rehber arama simgelerine tıklayınca açılmıyor. Menüye vs giriyor ama masaüstündeki mesajlar rehber arama simgeleri çalışmıyor 2 dk bekliyorum sonrasında çalışıyor. Özellikle telefon alarmında alarm çalmaya başlıyor durdur ya da ertele diyorum tuşa basıldıgı belli oluyo ama alarm susmuyo 1 dakika sonra tuş çalışmaya başlıyor.

Ya da mesaj geldiginde telefon eger kilit durumundaysa açıp mesaja tıklayınca yinme 1 dk beklemem gerekiyor.

Telefon yeni ve içinde pek müzik program kurulu değil. Acaba sorun neyden kaynaklıdır?
Yardımcı olursanız çok sevinirim.

İyi akşamlar.
 


yalnizkalp21

Üye
hoca bendende var tus kili derdi ama benim tel tus kilidi calismiyo sadece ama sen bence bi tele hard format at forumda var nasi atildigi anlattiklarina gore yazilimsal gibi geldi bana ama benim teldeki hic calismiyo birde tele overclock yaptinmi? yada yapilmismi ?
 
Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hocam geçmiş bi zamanda aynı sorunu bende yaşadım. Adını hatırlayamıyorum bir Widget vardı onu yüklediğinizde masa üstü ikonları çalışmıyordu. Menü hariç masa üstünde ne varsa çalışmıyordu. Son zamanlarda neler yüklediğinizi yazarsanız hatırlayabilirim belki :) Format atmadan düzeltebilirsiniz... :)
 

alpcirag

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak overlock yapmadım, yapılmadıda.
İkinci olarak yeni temayükledim ve onu uyguladım şuanda sorun yok ama o temaya dönünce tekrar aynı sorun oluyor. Son yükledigim msn plugin di sanırım isimleri onlarla ilgiili 1 paket yükledim 3-4kurulum yaptı kendiliğinden ama isimlerini hatırlamıyorum listede baya program olduğundan ayırt edemedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt