Yapı-Kredi mobil şubede havale eft ve internet ücretsiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yapı-Kredi mobil şubede havale eft ve internet ücretsiz
Yapı-Kredi bankasından mobil şube fırsatı . Şimdi 18-25 Haziran tarihleri arasında Mobil Şube’ye üye olun, cepten internete rahatça bağlanın! Üstelik Mobil Şube’de EFT ve havale işlemleri 2012 sonuna kadar ücretsiz!

Kampanya tarihleri arasında Yapı Kredi Mobil Şube’ye giriş yapan tüm müşterilerimiz bir hafta boyunca her gün 50 MB olmak üzere toplamda 350 MB data paketi kullanım hakkı kazanıyor.

Bireysel İnternet Şubesi veya Worldonline kullanıcı kodu ve şifreniz ile Mobil Şube’ye giriş yapabilir, dilediğiniz an istediğiniz yerde birçok bankacılık işleminizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. İnternet Şubesi/Worldonline girişi için tercih ettiğiniz Akıllı Şifre ürününüz Mobil Şube girişinde de geçerlidir.

Yapı Kredi Mobil Şube ile hesaplarınız ve kredi kartlarınızla ilgili bilgileri görüntüleyebilir ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kolay İşlem Menüsü ile belirlediğiniz hesap ya da kredi kartınıza ait işlemleri hızlıca tamamlayabilirsiniz. EFT ve Havale işlemlerinizi dilediğiniz yer ve zamanda yapabilir, sanal kart işlemlerinizi gerçekleştirebilir, döviz alış satış işlemlerinizi yapabilir, Hazır Kartınıza TL yükleyebilirsiniz.

Kampanya Detayı:

Kampanya çekilişine dahil olmak için, 10-25 Haziran 2012 tarihleri arasında Yapı Kredi İnternet/Mobil Şube başvurusunda bulunulması ve kampanya tarihleri içerisinde Mobil Şube’ye en az 1 defa giriş yapılması gerekmektedir.
Kampanya tarihleri arasında Mobil Şube’ye giriş yapan tüm müşterilerimiz bir hafta boyunca her gün 50 MB olmak üzere toplamda 350 MB data paketi kullanım hakkı kazanacaktır.
Kazanan müşterilerimize data paketleri, kampanya sonunda, Temmuz ayı içinde, bankamızda kayıtlı bulunan cep telefonu hatlarına yüklenecektir.
Kampanyadan sadece kampanya koşullarını yerine getiren Bireysel Müşterilerimiz yararlanabilir.
Müşteri Mobil Şube’ye ilk kez giriş yapmış olmalıdır.
Kampanya sonuçları Temmuz ayı sonunda açıklanacaktır.
Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. çalışanları bu kampanyadan yararlanamaz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt