Yamyamlar Hüseyin'i hamile bıraktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Yamyamlar Hüseyin'i hamile bıraktı!
Yamyamlar Hüseyin'i hamile bıraktı!


Yamyamlar bildiğiniz yamyamlar değil. Yolsuzluk yamyamları. Ama hamile olanlar hamilelik testi yapılanlar bildiğiniz erkek... Bakın inanılmaz hikayeye..

İNTERNETHABER- ÖZEL
Nergis DEMİRKAYA

ANKARA- Çankaya eski Belediye Başkanı Muzaffer Eryılmaz dönemiyle ilgili yolsuzluk iddiaları bitmiyor. Son olarak ortaya çıkan yolsuzluk “Bu kadarına pes” dedirtecek türden.

ERKEKLERE GEBELİK TESTİ

20 bin kişiye gebelik testi yapıldığı belirtilerek parası alınmış. Bu durum şüphe yaratınca müfettişler kanıtlanmasını istemiş. Sadece 37 kişinin ismi verilmiş. Üçü de erkek…

‘Yamyamlar’ açıklamasıyla gündem oluşturan ve seçimde aday gösterilmeyen Çankaya Belediyesi eski Başkanı Eryılmaz dönemiyle ilgili çok sayıda yolsuzluk iddiası üzerine İçişleri Bakanlığı müfettişleri inceleme yaptı. Müfettişler spor kulübü Türk bayrağı alımı maaş promosyonları gibi pek çok alanda usulsüzlük tespit etti. Hazırlanan 47 dosya da suç duyurusu olarak Cumhuriyet Savcılarının önünde bekliyor. Bunların içinde en dikkat çeken ise Sağlık alanında yapılan bir usulsüzlük.

20 BİN KİŞİYE GEBELİK TESTİ
Edinilen bilgiye göre Çankaya Belediyesi 2006 yılında sağlık taraması için büyük bir tıbbi tahlil alımında bulundu. Bu hizmet alımı kapsamında 20 bin kadına idrarda gebelik testi yapılacaktı. İhale kapsamında bir firmaya iş verildi. Ardından 20 bin kadına da “İdrarda gebelik testi” yapılmış gibi hak ediş düzenlendi ve ödeme yapıldı.

37 KİŞİ GÖSTERİLDİ
Müfettişler yaptıkları incelemede bu testlerin kimlere ne zaman nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi aradı. Dosya ve belgelerin incelemesinde gerçekte sadece 37 kişiye gebelik testi yapıldığı ortaya çıktı.

3’Ü ERKEK
Ancak inanılmaz olay bununla bitmiyor. İddiaya göre gebelik testi yapıldığıyla ilgili bilgiler bulunan kişiler arasında üç erkek bulunuyor. Buna göre 12.07.2006 tarihinde Hüseyin G.’ye 19.07.2006 tarihinde Utku Ş.’ye ve 06.10.2006 tarihinde de Mert G.’ye gebelik tahlili yapılmış.

BİR KADINA BİRDEN ÇOK TAHLİL
Gebelik testi yapılan kadınlar açısından bir başka sorun daha var. Bu da S.T. E.Y. S.A. ve S.G gibi kadınlara birbirine çok yakın tarihlerde birden fazla gebelik testi yapılmış olması.
 


aLone

aLone

Üye
ah ahh bizim içimizde böyle şerefszlr varken bz zor büyürüzs
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Töbe töbe yahu..!

Ya sabır ya selamet...
:pro: Diyecek bir söz bulamıyorum...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
550
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
624
x-scarface
hikmet366
Cevap
0
Görüntüleme
480
hikmet366
Marco Laren
Cevap
13
Görüntüleme
814
Yıkıcıadam


Üst Alt