yahudi kanı :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ebuş...

ebuş...

Üye
    Konu Sahibi
yahudi kanı :D
zengin bir arap kalp ameliyatı geçirecekmiş. doktorlar, ameliyat öncesi bir tedbir olarak bir miktar kan depolamak istemişler. ama bu arap'ın kanı çok nadir bir kan imis. bütün dünyayi arayıp taramışlar ve sonunda kudüs'te yasayan bir yahudide bu kanın oldugu anlaşılmış. yahudi kan vermeye razı olmuş ve ameliyat da yapilmis.

ameliyattan sonra zengin arap, kendisine kan veren yahudiye teşekkürleri ile beraber müthiş bir otomobil ve bir milyon dolar para yollamiş.

bir kaç ay sonra arap'ın bir kere daha ameliyat olmasi icap etmis. doktorlar yine yahudi'yi aramışlar ve yahudi de tekrar kan vereceğini söylemis. arap yine ameliyat edilmis. ancak bu defa kendisine kan veren yahudiye bir teşekkür notu ile bir kutu şam baklavası yollamış.

çok daha kıymetli hediyeler ve para bekleyen yahudi bu işe çok bozulmuş. kan verdiği arap zenginine bir telefon açıp neden bu kadar cimri davrandığını sormuş. arap kahkahalar atarak şu cevabı vermiş: 'ya habibi, gözümün nuru. artık damarlarımda yahudi kanı dolaşıyor!' :box
 
  • Beğen
Tepkiler: ...NUR... ve jejep


kol@j

kol@j

Üye
gayet başarılı derin bir anlatım
 
kemal21

kemal21

Üye
güzel bir fıkra
 
werarce

werarce

Üye
sağol :ehe
 
jejep

jejep

Üye
süper
 

OğuzcanAbi

Üye
:kop2:
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
:ehe
 
...NUR...

...NUR...

Üye
:kop::spr:thumbup:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt