"Yağmur olur, güneş olur ama..."

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
"Yağmur olur, güneş olur ama..."


[h=2]Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Mersin İdman Yurdu karşılaşması ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına yaptığı açıklamada her ne şartta olursa olsun daha üstün bir oyun sergilemek zorunda olduklarını söyledi.[/h]

Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'un teknik direktörü Şenol Güneş, maçın ardından yayıncı kuruluşun mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Maç sırasında başlayan yoğun yağışın futbolu etkileyip etkilemediği sorulan Şenol Güneş, "Ne olursa olsun daha iyi şeyler yapılabilirdik, yapmak gerekirdi. Sahaya çıkan her futbolcu bunun için çıkıyor. Yağmur olur, güneş olur, kar olur farketmez. Bugün iki takım da bunu istedi ama rakibimiz daha istekli ve daha konsantre olan taraftı. Biz daha hızlı, daha tempolu ve paslarda daha yüzdeli oynamalıyız. Bugün iyi pas yapamadık ve çok top kaybı yaptık. Bu da rakibe önemli bir avantaj oldu. İlk yarının sonlarına doğru iyi işler yapmaya başladık ama ikinci yarıda bunu sürdüremedik" dedi.

Kayserispor maçında oynanan etkili futbol ve bulunan bir çok gol pozisyonu hatırlatılan Şenol Güneş, "Buna hayal kırıklığı dememek lazım. Oyuncular ellerinden geleni yapıyor. Gününe bağlı, sürekli konsantre olmak lazım. Dikkatımız bu maçta değildi diye düşünüyorum ben. Belki milli maçlar, belki salı günü oynayacağımız İnter maçı... Ayrıca milli takımdan perşembe akşamı dönen oyuncular var. Yorgunluk vardı diyebiliriz ama sahaya çıkan oyuncuların bahanesi olmaması gerekiyor." diye konuştu.

Hafta içinde Şampiyonlar Ligi'nde İnter ile çok önemli bir maç oynayacakları söylenen tecrübeli teknik adam, "İnter maçı bizim için çok önemli, bütün ligi bunun için oynuyoruz. Daha iyi oynamalıyız ama bugünden daha fazla konsantre olacağımız da bir gerçek. Ben gruptaki işlerin son maça kalacağını düşünüyorum ama bizim oynayacağımız İnter maçı ve CSKA Lille maçı da çok belirleyici olacak." sözleriyle açıklamalarını tamamladı
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
270
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
196
Baydırman
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
223
Baydırman


Üst Alt