GM Discovery 2 XS ArtLight ROM v4

Sponsorlu Bağlantılar

Teknojix

Teknojix

Üye
    Konu Sahibi
XS ArtLight ROM v4
https://www.maxicep.com/forum/konu/4-4-2-aosp-art-artlight-rom-camera-fixed.951852/ Konusundaki romun v4 sürümüdür. Çok stabil bir romdur. Kasma donma yaşamassınız.

Kurulum yine çok basit:




Telefonunuz Rootlu ise:
TWRP recovery 2.8.7.0 indirip rar dan çıkartın. Recovery img dosyasını telefonun kendi hafızasına ana klösere atın.
2) Marketten Mobileuncle MTK Tools indirip kurun.
3) Program açıldığında root yetkisi isteyecek kabul edin.
4) Recovery'e tıklayın, en üstte sd yazan kısımda telefon hafızasına attığınız recovery.img dosyasını seçin ve onaylayın. Yeniden başlatmak isteyecek kabul edin. Telefonunuz TWRP 2.8.7.0 recoveryde açılacaktır.


Telefonunuz Rootsuz ise:
1) PC de Antivirüs ve güvenlik duvarını kapatın.
2) indirip masa üstüne çıkartın.
3) TWRP Recovery indirip rardan çıkartın ve SP Flash Tool klasörünün içine atın.
4) SP Flash Tool açın "scatter dosyası bulunamadı" diyecek. Scatter-loading kısmına basın ve açılan kısımdan MT6592_Android_Scatter.txt dosyasını seçin.
5) Tiklerden sadece recovery işaretli olmalıdır kontrol edin. Recovery kısmında Location sütununa tıklayıp indirdiğiniz recovery.img dosyasını gösterin (kendisi seçicektir ama garanti olsun)
6) Download'a basın ve telefonunuz kapalı iken pcye bağlayın (Bazı arkadaşlar download kısmına basar basmaz telefonu hemen bağlayor, bazıları ise 5sn bekliyor. Hangi seçenekte yüklemeye başlarsa artık).
7) Yeşil daire çıktığında recovery yüklenmiş olacaktır.

Recovery kurduktan sonra telefonu kapatıp ses yükseltme tuşuna basarak güç düğmesine basılı tutuyoruz ve ardından ekranda yazı geldiğinde güç tuşuna basmayı bırakıyoruz.

Recovery açılacaktır. Buradan wipe kısmına gelip advanced wipe tıklıyoruz. Burada Dalvik Cache,Cache,Data,System,Custpack > tiklerini işaretliyerek Swipe to Wipe çubuğunu sona getiriyoruz.

Ana sayfaya dönüp Mount > System,Custpack tiklerini geri kaldırıyoruz.
Tekrar ana sayfaya gelip Install kısmından
XS_Light_v4.zip seçiyoruz ve aşşağıdaki swipe to confirm flash çubuğunu sağa doğru kaydırarak kurulumun bitmesini bekliyoruz :)


Ekran Görüntüleri:

,


Sorununuz olursa yazmaktan çekinmeyin.
 
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ÇaRşI 2387


ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Teşekkürler
 

h_cihan

Üye
Rom için teşekkürler. Romun sadeliği güzel.Fazladan gereksiz uygulamalar yok. Ama rom malesef tam olarak Türkçe değil. Romun neredeyse %10-15 lik kısmı Türkçe.
 
want to

want to

Üye
v4 romu ne getiriyor.
 

doguk54

Üye
Rom hakkında biraz yorum yaparmsınız dokunmatik problemi felan var mı
 
yaytas

yaytas

Üye
telefomuö sarj almıyor temassızlık yapıyordu uzun bi süredir pc de sarj ediyorum yüzde 5 sarjı varken ve düzgün sarj alıyorken(telefon açıktı) birden kapanıp pil simgesi ( sarjı oluyor) çıktı . bende sarj dan çıkardım açıp oyle sarja takıyım dedim ne açıldı nede sarja takınca pil simgesi geldi naparsam yapıyım ekrana hiç ışık gelmiyor hiç açılmıyor

---
(GRAND NEO )
bunu doğru yere yazdığınıza emin misiniz?
 


Üst Alt