Xiaomi Redmi Pro akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Pro akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı
Xiaomi, yeni bir Redmi modelini daha aileye ekledi




Akıllı telefon pazarında oldukça başarılı satış rakamları ile geçtiğimiz dönemde adından söz ettiren Çinli akıllı telefon üreticilerinden olan Xiaomi, yeni cihazlarını bu sene sunmuştu. Özellikle de amiral gemisi Xiaomi Mi 5 dikkatleri üzerine çekerken, Redmi çatısı altında düşük fiyat etiketli modeller de sunmaya devam ediyor.



Yeni cihazlar duyurmaya devam eden firma, bugün beklenen etkinliğini gerçekleştirirken, bazı önemli cihazlarını gün yüzüne çıkardı. Firmanın merakla beklenen yeni Redmi modeli olarak Xiaomi Redmi Pro da duyurulan cihazlar arasında yer alıyor.

Xiaomi Redmi Pro akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik OLED ekrana sahip. Ayrıca cihaz on çekirdekli işlemci ve Mali-T880 grafik işlemci içeren MediaTek Helio X25 yonga setinden güç alıyor. Bu açıdan bakıldığında da firmanın şimdiye kadar sunulan en güçlü Redmi modeli olduğunu da söyleyebiliriz.

3GB ve 4GB olmak üzere iki farklı dahili veri kapasitesi ile gelen akıllı telefon Xiaomi Redmi Pro'nun ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB ve 128GB olmakta. Cihaz 4.050mAh gibi yüksek kapasite batarya ile geliyor.

Xiaomi Redmi Pro akıllı telefonun arkasında 13MP kamera yer alıyor ve ayrıca 5MP bir kamera daha arkada yer almakta. Ön kamera ise Selfie kamerası da 5MP olarak geliyor. 151.5 mm x 76.2 mm x 8.15 mm boyutlara sahip olan cihazın ağırlığı ise 174gr olmakta.



Akıllı telefonun önünde Home tuşu üzerinde parmak izi tarayıcısı da bulunurken, altın, gümüş ve koyu gri renkler ile Çin'de 8 Ağustos tarihinde satışa çıkacak.

Fiyatlara bakacak olursak eğer, Helio X20 yonga seti, 3GB RAM ve 32GB veri kapasitesi ile RMB 1,499 (yaklaşık $225) olarak alınabilecek olan Xiaomi Redmi Pro, Helio X25, 3GB RAM, 64GB veri kapasitesi ile RMB 1,699 (yaklaşık $255) ve Helio X25, 4GB RAM ve 128GB veri kapasitesi ile de RMB 1,999 (yaklaşık $300) fiyat etiketine sahip olacak.

Xiaomi Redmi Pro akıllı telefon resmi olarak tanıtıldı
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
:hmmm
 
byAndroid

byAndroid

Üye
2 ay sonra snapdragon versiyonu çıkar almayın :D

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
furyzer0

furyzer0

Üye
byAndroid

byAndroid

Üye
Bu gidişle mediatek snapdragona tercih edilecek :)

Sent from mTalk using lumia950
Xiaomi mediatek li cihaz çıkardıysa 1-2 ay sonra birde snapdragon versiyonu sunuyor. Tabi fiyat ve özelliklerde artıyor doğal olarak . Birde mediatek cihazlara global rom çıkmıyor. Snapdragon da öyle degil

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 


Üst Alt