Xiaomi Redmi Note 2, TENAA Kayıtlarında Ortaya Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Rüzgar Derman

Rüzgar Derman

Üye
    Konu Sahibi
Xiaomi Redmi Note 2, TENAA Kayıtlarında Ortaya Çıktı

Xiaomi'nin merakla beklenen telefonlarından biri, TENAA kayıtlarında ortaya çıktı.


Çinli telefon üreticilerinin telefonları bu yaza damgasını vurmuş gibi. Pek çok farklı marka, iddialı olacağı ürünlerin tanıtımını yaz aylarına bırakmıştı. Bu markalardan biri de Xiaomi.

Geçtiğimiz günlerde TENAA kayıtlarında ortaya çıkan birXiaomi cihazı, dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Cihazın modelinin ne olduğu konusunda tam olarak kesin bir bilgi bulunmazken, daha önceden sızan bilgiler ve görseller doğrultusunda bakıldığı zaman Xiaomi Redmi Note 2 olma ihtimali oldukça yüksek.



TENAA kayıtlarına göre telefonda 5.5-inç 1080p, ince çerçeveli ekran bulunmakta. Ekranın alt kısmında ise kırmızı ''home'', ''menu'' ve ''back'' olmak üzere üç adet kırmızı tuş var. Bunların dışında2GHz, MediaTek MT6759 benzeri 2GB RAM'li işlemci, 16GB sabit depolama, 3020mAh batarya, 13MParka, 5MP ön kamera ve Android Lollipop tabanlı MIUI arayüzü bulunmakta.

Xiaomi'nin patronu, Twitter hesabından daha önce 16 Ağustos'ta düzenlenecek bir etkinlikten ve bu etkinlik kapsamında tanıtılacak telefondan söz etmişti. Etkinliğe kısa bir süre kala bu tarz sızıntıların olması, Redmi Note 2'nin 16 Ağustos'ta karşımıza çıkabileceği anlamına geliyor.
 


hikmet366

hikmet366

Üye
Mui ARAyüz iyidir özellikleri gayet iyi
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Bu 16 gb hafıza ya firmalar iyice taktı . 2009 da samsung cihazları 16 gb idi . Halen aynı halen aynı .
 

Emre

Üye
Kalem nerde?
 
Rüzgar Derman

Rüzgar Derman

Üye
    Konu Sahibi
yokki :D
 


Üst Alt