x10 mini pro ile x10 mini arasındaki farklar neler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
goka90

goka90

Üye
    Konu Sahibi
x10 mini pro ile x10 mini arasındaki farklar neler
x10 mini pro ile x10 mini arasındaki farklar neler bu ogrenmek istiyorum arkadaşlar birde x10 mini pro(u20i) hd video cekimi var mı ... cvplar icin cok saolun:nono:
 


Eamil

Üye
hd video hakkında net bir bilgi veremiyorum, hd veya benzeri görüntü türlerinden uzak kaldım uzun süredir ama telefon hakkında bilgi verebilirim. En büyük farkları pro'da ekstradan klavye olması ve pil değiştirilebilir olması. mini de bunlar yok. Fakat mini daha ince. Ben x10 mini pro kullanıyorum ve gayet memnunum. O kadar küçük bir telefondan böylesi bir kullanım rahatlığını gerçekten tahmin etmemiştim. Çılgın bir telefon arayan arkadaşlara göre değildir bu telefon, küçük ve kullanışlılık arayanlara göre. Önerim x10mini pro kullanıcıları mutlaka cymod olarak adlandırılan rom'u yüklemeleri, çok farklı bir telefon karşınıza çıkacaktır :)
 

sinek80

Üye
cymod nerden bulabiliriz ?
 

ronc

Üye
bendede xperia x10 mini pro var hd olanlarıda var tabi xperia mini veya mini pro olarak geciyor tavsiye ederim çok güzel telefon ufak ve işlevi büyük ......yalnız benim xperia x10 mini pro youtube de videoları oynatmıyor nedendir bilemiyorum herşeyi yaptım yinede olmadı bir bilgisi olan varsa paylaşabiliri şimdiden teşekkürler....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
29
Görüntüleme
732
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
269
Cevap
0
Görüntüleme
518


Üst Alt