Windows Mobile 6.5 pro + türkçe yama

Sponsorlu Bağlantılar

xm5

xm5

Üye
teşekürler rar şiresi ne

--------------- Ekleme ---------------

rar şifre? ctrlpda
 


fifa_2010

Üye
nasıl yükledin onu anlat be kardeşim milleti niye oyalıyorsun
 
  • Beğen
Tepkiler: pesimist187

black 9530

Üye
hocam bu programı nereden indirip nasıl yüklerim htc touch hd cihazıma acaba? çünkü şuan cihazım kitlendi ve hiç bir şekilde açılmıyor.
 
  • Beğen
Tepkiler: pesimist187
by.dely

by.dely

Üye
6300 çalışırmı acaba bu yama
 

ikymsc

Üye
LG ks20 de çalışırmı acil cevap lütfennn
 

she_marik_shey

Üye
arkadaşlar bu program sadece cep bilgisayarı diye tabir edilen windows yazılım yüklü olan cihazlar için geçerli bu cihazlarında esk modellerinde bellek yetersiziligi sorunu yüzünden yüklenememektedir aklınızda olsun bu programı normal bir telefona nokia sonyericsson a falan atamazsınız attıgınız zman da dosya türü desteklenmiyor diye bi uyarı alırsınız üstelik size verilmeyen bir bilgi daha samsung b7300 da yüklendi ve gps sorunu cıktı önceki sürümde igo8 çok güzel çalışırken bunda dosyalar yenilenmesine ragmen hiç bi şekilde çalışmıyor bilginize telefonunuz eger çok yavaş degil ise üzerindeki yüklü pro ları da çalıştırıyor ise hiç başınızı agrıtmayın bence genede kendiniz bilirsiniz .. ;)
 

mahirbalci

Üye
yama için neden extra üyelik gerektiren bir siteye yönlendirme var.
anlamadim.

--------------- Ekleme ---------------

bumu yaniii pek faydalı değil.

--------------- Ekleme ---------------

güzelll fakeee
 
  • Beğen
Tepkiler: pesimist187

gokhanalkan

Üye
türkçe yama password ctrlpda dır arakadaşlar
 

pesimist187

Üye
arkadasım nasıl yıkleme yapılacagını anlatınsanıza... sonra neden tesekur etmıyorsunuz dıye sıtem edılıyor.?
yınede tesekkur ederım
 

hastaa

Üye
arkadaşlar bu işletim sistemi windows mobil işletim sistemi olan telefonlar içindir. simbian vb işletimli telefonlarda çalışmaz.yüklerken önce cihazınızın işletim sistemini öğrenin ayrıca eski windows mobil işletim sistemi olan telefonlarda da çalışmaya bilir saygılar
 
sphone

sphone

Üye
yaaaa herkesss başkaaa bişeyyyy yazmışşşşşş kimse açıklamamışş nasıl kurulur diye bende hp514 var nasıl kurarım bunu ben lütfenn acil cevap yazarsanızz çok sevinirimm şimdiden teşekkürlerrr
hp 514 de 6.5 mi yüklü veya sen en iyisi ctrlpda.com a bak orda sadece cep bilgisayarları için programlar var ayrıca senin cihaz smartphone bilgin olsun sana olmaz sen smartphone 6.5 türkçe ara
 
T3KKRAL

T3KKRAL

Üye
6,5 bende yuklu zaten bende bulmustum bi yama pdanın bazı foksiyonları calısmıyodu sildim.Hp 614c de calışırmı acep sorunsuz :)
 
ozankalender

ozankalender

Üye
ArkadasLar yapmayın napıyosunuz ? ya pda romlarının hepsı kendı modelıne ozeldır. wm6.5 dıye verılmez... Hangı modelınse onda calısır sadece baska bı modele yuklersenız cıhazınız acılmaz bıdaha.. Yapmayın yuklemeyın sakın..asus p526 yazmıs onun romu yanı ısletım sıstemıyse baska bı telefonda modelde calısmaz sakın baska bı modele yuklemeye kalkmayın..
 

omarrr_06

Üye
rar şifresi nedir acaba
 

aspur24

Üye
tr yamanın rar şifresi nedir ????
 

kujariya

Üye
emeğinize sağlık hemen çekiyorum çok teşekkürler
 

mtariturk

Üye
Amerika'dan getirttiğim Samsung SGH-i 637 Jack model telefonda AT&T'ye göre ayarlanmış İngilizce Windows Mobile 6.1 yüklü. Ben telefonumu WM 6.5 Türkçe'ye güncellemek istiyorum. Bu telefon Türkiye'deki Samsung Omnia Pro B7320 olarak biliniyor. Ben bu güncellemeyi nasıl yapabilirim. Samsung'un Amerika sayfasında AT&T için özel İngilizce 6.5 güncellemesi var ama ben AT&T yazılımlarının olmadığı Türkçe bir 6.5 işletim sistemi istiyorum. İnternette araştırırken bir arkadaşın Amerika'dan getirdiği Samsung Jack'e bu işlemi yapmaya çalışırken anakartını yaktığını okudum. O yüzden kurcalamaya korkuyorum. Bir de arkadaşlar aşağıdaki yöntemle bendeki Jack'e kursam olur mu acaba? İngilizce 6.1'in üzerine 6.5 yüklenir mi?
 

alixkandemir

Üye
Selam arkadaşlar ben arnızda yeniyim eski pda'm var hp6515 biliyorumki dahili belleği çok küçük ama size sorum bu cihaza üzerinde wm 2003 se den başka bir os yükleyebilirmiyim ? yani şu sunduğunuz gibi. cevaplayan arkadaşlara teşekkürler.

tabiiki yüklenir win 6.5 dahi yüklenir fakat telefonun pardon pda n çok aşırı kasılır.win 2003 e devam et
 

grafikerxxx

Üye
ipaq 914c ile çalışır mı bilginiz varmı ?
 

bilalpkaya

Üye
eywallah..
 


Üst Alt