Windows 7'de 'siyah ekran' sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakax

atakax

Üye
    Konu Sahibi
Windows 7'de 'siyah ekran' sorunu
Windows 7'de 'siyah ekran' sorunu



Güncelleme : 18:52 TSİ 01 Aralık 2009 Salı
Dünyanın en büyük yazılım firması Microsoft, son işletim sistemi Windows 7'yi etkileyen "siyah ekran" sorununu araştırdığını doğruladı.
Bazı kullanıcıların sisteme girdikten sonra sistemin çöktüğünü gösteren ekranla karşılaşmalarıyla ilgili olarak firma, soruna neden olduğu sanılan ve 25 Kasımda yayımlanan son güvenlik güncellemesi hakkındaki ihbar ve bilgileri incelediğini bildirdi.

Sorunun Vista, XP ve diğer işletim sistemi kullanıcılarını da etkileyebileceği belirtildi.

Sorun için bir yama yayımlayan yazılım firması Prevx, milyonlarca kullanıcının etkilenebileceğini ve sorunla karşılaşan kullanıcıların son çare olarak Windows'u yeniden yükleme yöntemine başvurduklarını kaydetti.

Yazılım firması, çıkardıkları yamanın her soruna iyi gelmediğini belirtirken, bir Windows güncellemesi yaptıktan veya bir virüs programı kullanmaya başladıktan sonra iki hafta içinde ekranların kararmaya başlaması durumunda bu yamanın işe yarama olasılığının yüksek olduğunu bildirdi.

Microsoft firması da sorunla karşılaşan kullanıcıların müşteri hizmetleriyle temas kurmaları gerektiğini belirtirken, sorunun neden kaynaklandığının henüz açık olmadığını kaydetti.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt