Windows 10 Siyah ekran sorunu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emrryldzz

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 Siyah ekran sorunu acil yardım
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 senedir bu sorunla uğraşıyorum herhangi bir çözüm bulamadım. Şu an Windows 10 Pro 32 Bit işletim sistemi kullanmaktayım. Bilgisayarım normalde düzgün çalışıyor kapatıp açtığım zaman windows 10 logosundan sonra siyah ekran geliyor ve o şekilde kalıyor arkadan açılış sesleri falan geliyor bilgisayar çalışıyor yani belli oluyor. Mouse imleci falan hiçbir şey yok. Bilgisayarı uyku moduna alıyorum kapanırken ekran bozulur gibi oluyor kapanıyor. Sonra tekrar açıyorum bu kez ekran geliyor hemen. Bir kaç yöntem denedim mesela ekran kartı driverini kaldırdım. Driveri kaldırınca sorun ortadan kalkıyor fakat bu kezde ekran kartından verim alamıyorum. Aynı sorunu windows 8 windows 8.1 de de yaşıyordum. Windows 7 de herhangi bir sorunum yoktu. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

İşletim Sistemi Bilgileri:

Ekran Kartı: İNTEL HD Graphics 2000
İşlemci:İntel CELERON CPU B815
RAM: 2GB DDR3
İŞLETİM SİSTEMİ: WİNDOWS 10 PRO 32 BİT
 


mabdussamed

mabdussamed

Üye
aynı olmasa da benzer sorun bende de var.tek sebebi üreticilerin hâlâ adam gibi driver çıkarmamamış olmamaları,mecburen w7 kullanmaya devam ettim.tavsiyem hem stabil driverların çıkmasını bekleyin hemde hâlâ oturmamış w10 un güncellemesini.
 
  • Beğen
Tepkiler: emrryldzz

emrryldzz

Üye
    Konu Sahibi
Şu an bu şekilde kullanmaya devam ediyorum driver çıkana kadar ama belli bir süreden sonra sinir bozucu olabiliyor bu durum
 
exp_l0it

exp_l0it

Üye
bu durum bende de vardi. tamamen bilgisayarin eskiliginden kaynakli. buna cozum olmaz cunku eski bilesenlere w10 uyumlu donanimlar yazilmiyor. ve w10 bu bilgisayari cabucak agirlastiracaktir. w7 son updateli de kalmanizi tafsiye ederim.
 
BRKTNL

BRKTNL

Üye
Pc nin sistemi eski ondan sorun çıkıyor. Verimli çalışmaz.
 

emrryldzz

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar sorunu nihayet çözdüm aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlara söylemek istiyorum sorun sistemin eski olmasından kaynaklı değilmiş bios menüsünde bulunan "intel virtual technology" kısmını disable yapın sorununuz çözülmüş olacaktır. İlgi gösteren herkese çok teşekkür ederim şu an sistemin stabil bir şekilde çalışmakta. Ayrıca bios sürümünüzü de son sürüme güncelleyin.
 
cihanata_1

cihanata_1

Üye
sorunu çözmenize sevindim sorun çözüldüüne göre konu:locked2:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt