Windows 10 için Messenger'a yeni özellik

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Windows 10 için Messenger'a yeni özellik
Windows 10 işletim sisteminde Facebook Messenger kullananlar önemli bir özelliğe kavuştu. Messenger, Skype’a rakip mi çıkıyor?



Facebook, mesajlaşma platformu Messenger’ın kullanımını yaygınlaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Öte yandan bu sefer şirket, windows 10 için Messenger uygulamasını hiç kimseye çaktırmadan önemli bir özellikle güncelledi.

Messenger yeni Skype mı olacak?
iOS ve Android mobil platformlarında oldukça popüler olan Facebook Messenger, öne çıkan özelliklerinden olan sesli ve video çağrısı yapmayı windows 10 işletim sistemine de taşımış durumda. Windows Phone uygulamasında henüz bu servisin olmadığının altını çizelim. Kademeli olarak geçtiğimiz haftadan beri kullanıcılara sunulmaya başladığı ifade edilen özelliğin herkese ulaştırılması yakında tamamlanmış olacak.



Windows 10 için Facebook Messenger’da kullanıcılar; eğer birden fazla varsa hangi kamerayı kullanacaklarını, mikrofonlarını sessize almayı ve video yakalamayı açıp kapamayı seçebilecekler. Ayrıca bağlantı durumunuzu kontrol edebileceğiniz bir durum göstergesi pencerede yer alacak. Bu arada şu an için grup olarak sadece sesli görüşmelere izin veriliyor. Video görüşmelerinin sunulması ise sanıyoruz ki biraz daha zaman alacak.

Facebook’un bu hamleyle Skype karşısına ciddi bir rakip çıkarmaya çalıştığını söylemek sanıyoruz ki yanlış olmayacaktır. Özellikle masaüstü platformdaki görüntülü ve sesli görüşme tarafında öne çıkan Microsoft’un Skype uygulaması bakalım tahtını koruyabilecek mi?

Windows 10 için Facebook Messenger indir
Windows 10 işletim sistemi için Facebook Messenger uygulamasını Windows Mağaza'dan indirmek için tıklayabilirsiniz.

Alıntı.
 

Benzer Konular



Üst Alt