Web sitenizde sanal pos sistemi olsun istiyorsanız.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Web sitenizde sanal pos sistemi olsun istiyorsanız.
Satış garantili, sanal poslu, komisyonsuz satışa entegreli, hem açık artırma sitesinde otomatik ürün satın hem kendi domaininiz altında kendinize ait siteniz olsun. Hosting, Dizayn, Çalışır vaziyette Türk bankalarına ait taksitli/tek çekimli sanal poslar da dahil olan bir siteniz olsun istemez misiniz? O zaman bana pm (email) atın görüşelim. Hiç bir karanlık nokta yok, herşey resmi ve legal, mantıklı banka komisyonlarıyla işleyen sistemle çalışın. Fırsatçı ve sanal pos bulamayanların durumundan yararlanmak isteyen istismarcılara kapılmadan bu dürüst ticari sistemden yararlanın.
 

isyet

Üye
E-Ticarete başlamak isteyenler en çok sanal pos başvurusunda tıkanıyorlar. Çünkü bankalar sanal pos vermiyorlar. "Kredi kartına taksitli satış nasıl yapabilirim?" " Bankalara sanal pos için başvurdum ama kabul etmediler" "En kolay sanal pos nereden alabilirim?" ve daha birçok benzeri forum konularına sık raslamaktayız.
Ben şu anda Salih'in dediği şekilde sanal posumu aldım ve bir hafta içinde sitemden kredi kartlı ve karta taksitli satışa başladım. Çok kolay prosedürle hem sitemi dizayn ettiler, hem web alanı Hosting verdiler ve hem de hazır sanal posu hemen entegre ettiler. Bankaların onayı ile ve tamamen yasal olarak. Tavsiye ederim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt