Vodafone'un Ücretsiz Servisleri

Sponsorlu Bağlantılar

Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'un Ücretsiz Servisleri
Ramazan Servisi:
RAMAZAN yazıp boşluk bırakın, bulunduğunuz ilin plaka kodunu ekleyerek 5115'e gönderin, bilgiler cebinize ücretsiz gelsin. (örneğin RAMAZAN 01) Vodafone Ramazan Servisi tüm Vodafone abonelerinin kullanımına açık olup ücretsizdir. Servise abone olduğunuz takdirde Ramazan Ayı boyunca her gün iftar ve sahur saatleri SMS olarak cebinize gelecektir. Servis aboneliğinizi iptal ettirmek için IPTAL RAMAZAN yazıp 5115'e gönderiniz.



Erkek Yaşam Servisi
Erkek Vodafone aboneleri, Erkek Yaşam Servisi ile otomotiv ve teknoloji dünyasından haberleri ücretsiz olarak alabilecekler. Servis kapsamında aboneler, yeni otomobil modelleri, lansmanlar, otomotiv dünyasından flaş gelişmelere anında ulaşabilecekler. Servis aboneleri aynı zamanda teknoloji dünyasından gelişmeler, yeni ürün lansmanları ve büyük marka indirimlerden ücretsiz olarak haberdar olabilecekler. Servis kapsamında haftanın her günü 1-2 adet içerik gönderilecektir. Abone olmak için ABONE ERKEKYASAM yazıp 7070'e mesaj göndermek yeterli. Erkek Yaşam Servisi ücretsizdir.



Kadın Yaşam Servisi
Kadın Yaşam Servisi ile bakımlı bir yaşam sürmeniz ve yaşam kalitenizi artırmanız için gerekli bilgiler ücretsiz olarak cebinizde. Abone olmak için tek yapmanız gereken ABONE boşluk KADINYASAM yazıp 7070’e göndermek. Kadın Yaşam Servisi ücretsizdir.



Pratik Ev Bilgileri Servisi
Vodafone, iş ortaklarından Timwe ile uygulamaya aldığı bu serviste aboneler hayatı kolaylaştıran pratik bilgileri SMS ile alacaklar. Böylece Vodafone aboneleri, zedelemeden duvara çivi çakabilmek için işaretlenen yere küçük bir bant yapıştırmanın yeterli olduğu; paslanmış eşyaların temizlenmesi için makine yağına batırılmış cam yünü ile ovulması gerektiği veya çay dökülen yere biraz limon kolonyası dökerek lekelerden kurtulabileceği gibi pratik bilgilere artık cep telefonlarından ulaşabilecekler. Bu servisten yararlanmak için Vodafone abonelerinin EV yazarak , 3435'e göndermeleri yeterli. Bu servis ücretsizdir.



Ekonomi Servisi
Her gün IMKB endeksi, döviz, altın, çapraz kur bilgileri, finansal gelişmeler ve ekonomi haberlerinin cebinize gelip paranın gidişatından haberdar olmak istiyorsanız. Ekonomi Servisine abone olmanız yeterli. Ücretsiz olan bu serviste ayrıca Türkiye'nin büyük firmalarının fırsat duyurularından da yine ücretsiz haberdar olacaksınız. Abone olmak için ABONE EKONOMI yazın ve 7070'e gönderin. Aboneliği iptal etmek için IPTAL EKONOMI yazarak 7070'e gonderin.



AÇEV ile Anne Çocuk Servisi
AÇEV’den bebek gelişimi ile ilgili yararlı bilgiler cebinizde! Hemen servise abone olun, bebeğinizin gelişimi ile ilgili bilgiler SMS olarak ücretsiz cebinize gelsin. “ABONE" yazıp boşluk bırakarak “AÇEV" yazın, tekrar boşluk bırakıp bebeğinizin kaç aylık olduğunu yazarak 2300’a gönderin, iki günde bir bebek gelişimi ile ilgili bilgileri ücretsiz alın (örneğin bebeğiniz 13 aylık ise “ABONE ACEV 13" yazıp 2300’a gönderiniz.). Servisi iptal ettirmek için IPTAL yazıp 2300'a gönderin.





Not : Konuya SMS ile bilgilendirme yapılan servisleri ekledim. Bunların dışında sizin de bildiğiniz ücretsiz servisler varsa, konuya cevap yazmanız durumunda ilk mesaja eklerim.
 


phasan

phasan

Üye
Bunlar parasız mı
 
Umut

Umut

Üye
    Konu Sahibi
İlk mesajda ve konu başlığında sorunun cevabı yazıyor.
 
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Teşekkürler :oke:
 
47MaDo47

47MaDo47

Üye
TeşekkürLer
 
phasan

phasan

Üye
Tesekkurler
 

hepar92

Üye
ramazan servisi hata veriyor
 
phasan

phasan

Üye
İphone için ramazan programı vardı hala var mı vodafon için
 
OozyStaw

OozyStaw

Üye
ilk ay mı ücretsiz her zaman mı ?
 
skylinegti

skylinegti

Üye
bilgi için teşekkürler...
 
Credit

Credit

Üye
teşekkürler
 
caralbo

caralbo

Üye
Teşekkürler
 

kesso310

Üye
teşekkürler
 


Üst Alt