vodafonenin hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eric_draven

Üye
    Konu Sahibi
vodafonenin hatası
sözüm her reklamında turkcell e laf atan holding vodafone a.
8 aydır türkcell sesli imza kullanırım geçenlerde bir vodafone reklamında sesli imzanın öyle bir reklamı yapılıyor ki sanki onlar bulmuş ve bizi bu nimetle tanıştırmış.. Bu ne ezikliktir yahu
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak


Burak

Üye
evet sesli imzayı onlar çıkarmış gibi bir olay var o reklamda.

halbuki turkcellde çok önceden beri vardı yani :hmmm
 
kpln04

kpln04

Üye
Belki dünyada ilk onlar bulmuştur
 
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
O reklam benimde çok dikkatimi çekti, sonuçta oradaki kadın başka operatördeymiş gibi bir durum söz konusu gibiydi, sesli imzayı kullanmayan operatörde de yok, bu kime atma yapıyor acaba dedim (öztürkcell'e mi :ehe )
Sonradan reklamı tekrar dinleyince, başka operatöre atıf yaptığı yok olay şundan ibaret;
oradaki kadın bir vodafone kullanıcısı olarak gösteriliyor , ama sesli imzadan haberi yok, sesli imza servisinin rahatlığını tanıtma amacıyla yanına gelen Vodafonmen ( Süpermenin abisi :ehe ) ona servisi tanıtıyor.

Reklama genel olarak bakıldığında gerçekten çok iddaalı ve yanlış anlamalara gebe bir reklam. Üst üste bütün kanallarda sıklıkla verilmesi ise cabası.

Ama ülkemize de ilk onlar getirdiğini de hatırlatayım, her ne kadar onlar bulmasa da ;)




Ana konu notu; konu başlığı hakaret içerdiğinden düzenlenmiştir. Tekarrarı halinde ceza alabilirsiniz. Daha dikkatli olalım. İyi forumlar :oke:


----------Eklendi @ 05:53:54 ---------- Yazıldı @ 05:49:46 ----------

O ********* her yerde çekeriz diyen Turkcell'e ne demeli ??? :D :D

Yazdıklarımıza dikkat edelim. hakaret etmeyelim.

Turkcellin o iddaası bilesiniz ki heryerde çeker diye bir kural yok, bu teknolojik olarak ta imkansız birşeydir. Ama onunda demek istediği şey , en çok çekim alanı benimdir.
 
RepresentativE

RepresentativE

Üye
Arkadaşım Konuşmalarına dikkat edermisin lütfen !
Ben Turkcellin Ekmeğini yiyorum. Eğer beğenmiyorsan git vodafone veya avea kullan o zaman silah zoruylamı kullanıdırıyoruz sana o hattı ?
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Valla admin bu yazımıda silebilir ama hiç bir operatör düzgün reklam yapmıyor ki...

Size bir örnek vericem Turkcell'in 4 çeker reklamlarını hatırlıyoruzdur reklamda Sertab Erener, “Sesim her yerde, her ortamda billur gibi duyulur mu, dedim. Çeker dediler... Her yere giderim dedim. Fark etmez, dediler. Ben şarkı söylerken iki de birde kesilir mi, dedim. Kesilmez dediler. Görüntüm internetten anında iner mi, dedim. Işık hızında iner dediler. Turkcell 1 değil, 4 çeker dediler. Test edelim görelim dedim” diyordu. Sonradan reklamı düzeltmek zorunda kaldılar çünkü interneti ışık hızında çeker diye de animasyonda da yazıyordu bu çok komikti :D Sonradan RÖK 3G internet hızıyla fiberoptik internet hızının çok farklı olduğu gerekçesiyle reklamın insanları kandırmaya yönelik olduğunu ve reklamdaki her yerde çeker ifadelerini Türkiye'nin her yerinde çeker. Hiçbir kesinti yaşanmaz şeklinde yorumlandığı için yanıltıcı bulmuştu. Ve reklamlar yeniden düzenlenerek yayınlandı.

İzlemek isteyenler...

Reklamın ilk hali :

Düzenlenmiş hali: (Yeni halini Turkcell.com.tr'den kaldırmış işine gelmediği için herhalde :D ) Google'a: 'turkcell 4 çekeri denetime takıldı' yazdığınızda haberlerde de görürsünüz : ) amacım Turkcell'i lekelemek değil çok eski bir Turkcell abonesiyim halen ama hiç biri masum değil ( :
 
Joker.

Joker.

Üye
biraz tersten giiyom ama o tünelden geçerken çekiyo birde sertap ın elinde 3g n8 var eline e250 verirseniz bak nasıl ceker .D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt