Vodafone'dan "Kurumsal Trafik Deklarasyonu"Na Destek

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone'dan "Kurumsal Trafik Deklarasyonu"Na Destek
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığınca hazırlanan "Trafikte Sorumluluk Hareketi" projesi kapsamında geliştirilen "Kurumsal Trafik Güvenliği Deklarasyonu"na imza atan ilk ve tek telekom şirket Vodafone oldu.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone trafik güvenliği konusunda kurumsal politika geliştirmelerine destek olmak için oluşturulan platforma destek verdi.
"Trafik Güvenliği Deklarasyonu", trafik güvenliği konusunda farkındalığın geliştirilmesi, trafik kazalarından doğan can ve mal kayıplarının azaltılmasına yönelik koruyucu önlemler alınması ve trafikte sorumluluk bilincinin artırılması amacıyla bu konuda faaliyet gösteren tüm paydaşlarla işbirliği içerisinde yürütülen bir platform olma niteliği taşıyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Pınar Kalay, trafikte güvenlik konusunda kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üretebilmenin ancak bu konuyla ilgili paydaş kuruluşların güç birliğiyle mümkün olabileceğini belirtti.

Vodafone Türkiye olarak özellikle teknolojiyi hayatın hizmetinde kullanmayı misyon edindiklerini vurgulayan Kalay, şunları kaydetti:
"Trafik güvenliği konusunda üzerimize düşeni yapmaya her zaman hazırız. Bu amaçla etkin bir mobil iletişim sağlayarak araç takip sistemleri kullanıyoruz. Bu sistemler sayesinde periyodik olarak, hem çalışanlarımızın hem de ekosistemimizdeki firmaların trafikte hızlarını takip ediyor, olası ihlallerde ciddi yaptırımlarla sonuçlanan bir disiplin politikası uyguluyoruz.
Trafik kazalarının ve ceza raporlarının araştırılmasını sağlayarak, çalışanların geliştirilmesi için gereken aksiyon planlarını belirliyor, Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi'ni tüm araç kullanan çalışanlar için zorunlu tutuyoruz. Trafik konusundaki sorumluluğumuzun bir yansıması olarak imza attığımız bu deklarasyonun, ülkemizin en büyük sorunlarından biri olan trafik güvenliğini etkin şekilde sağlamak yönünde önemli bir adım olduğunu düşünüyoruz." - İstanbul
 

Benzer Konular

Eren Değerli
Cevap
0
Görüntüleme
259
Eren Değerli
Baydırman
Cevap
1
Görüntüleme
393
Mesut Aktaş
. . . EmreG . . .
Cevap
2
Görüntüleme
447
Furkan5185


Üst Alt