Vodafone mobil modem bağlantı sorunu lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ispirseytani

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone mobil modem bağlantı sorunu lütfen yardım
Iyi günler arkadaşlar. Vodafondan taahutlu internet paketi aldım. 6 ay oldu ama bugune kadar 10 dakika bile nete bağlı kalamadım. Durmadan hat kesiliyor 3g cprs oluyor edge oluyor modemi çıkar tak cihazı görmüyor deli olmuş durumdayım. Telefon açıyorum 6 aydır 1000 i geçmiştir şikayetim ne arayan var mesaj atan var sorununuz çözüldü veya çözülmedi diye her aradığımda kayıt alıyorlar başka bir şey yok. Her ay para bayılıyorum ama kullanamıyorum. Allah belasını versin diyorum git iptal et ama cezayi bedeli ödemek zoruma gidiyor.

Bana bi akıl gösterin lütfen thd ye telefon açtım sanayi bakanlığına gidin dedi. Birde buaraya yazayım dedim. Ne yapmam gerek nereye başvurmam gerek bu hattın iptali için. Hattı hiç bir para ödemeden iptal etmek istiyorum ve ödediğim paraları geri almak istiyorum. Ne yapmaz lazım lütfen bi yol gösterin.
 


LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
sikayetvar.com sitesine de şikayetinizi belirtin. Sorunun çözülmesi için vodafone'ye ulaşman şart. Eğer başka sitelerden cevap alamıyorsan o zaman ; hem cezasız iptal için hemde önceki ücretler için dava veya resmi kurumlara başvurman şart. Tabi bunlar da kesin bir şekilde sonuç alabileceğin anlamına gelmez. Tabi elinden başka birşey gelmez. Ama şikayetvar.com a yaz bakalım arayan olacak mı?
 

xxfelix

Üye
arkadaşlar sorunu çözdüm ne alaka diyebilirsiniz ama yapmadığım şey kalmamıştı çıldırmak üzereydim...birde bunu deneyeyim dedim. anakartın üstünde kuzey köprüsünün üstünde bir soğutucu var onu söktüm ve arasındaki termal macunu yenileyerek güzelce tekrar taktım(belki ısındığı için kapatıyodur dedim)...şimdi canavar gibi çalışıyo..kopma falan yok......tavsiyem bir deneyin....
 

Benzer Konular



Üst Alt