Vodafone iPhone 7 Fiyatları ve Kampanyaları Faturaya Ek Alın

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Vodafone iPhone 7 Fiyatları ve Kampanyaları Faturaya Ek Alın
7 Eylül'de tanıtılan iPhone 7, 14 Ekim tarihi itibariyle ülkemizde satışa sunuldu. Vodafone tarafından çeşitli kampanyalar ve tarifeler ile satışa çıkan iPhone 7, ABD'de 649 dolar ücretle satışa çıkıyor. Ülkemizde 32 GB kapasiteli sürümü 3249 TL’den satışa sunulurken, Vodafone ise çeşitli taksit yöntemleriyle taksitli olarak iPhone 7’yi faturaya ek olarak sunuyor.

iPhone 7’yi faturaya ek olarak 24 ay yada 36 aylık taksitlerle sunan Vodafone, örnek sunmak gerekirse Faturalı Esnek M paketinde cihazı 24 aylık taksit sürecinde sizlere 4.440 TL’ye sunmuş oluyor. Faturalı Esnek M tarifesinin fiyatı 30 TL iken, iPhone 7 24 ay taksitli olarak satın alındığında 215 TL’ye çıkıyor. Aylık olarak iPhone 7 farkı 185 TL olurken, bu da 4.440 TL’ye denk geliyor.

Cihazı dilerseniz peşin fiyatına da üzerinden sipariş edebilecekken, Apple.com.tr’de 3.249 TL ücret ödeyerek satın alabiliyorsunuz.

Eğer nakit paranız var ise cihazı peşin fiyatına alarak kara geçebileceğinizi ve taksit ödemekle uğraşmayacağınızı unutmayın.
 


Üst Alt