Vodafone Hat Taşıma (Mesaj geldi fakat hattım açılmadı)

Sponsorlu Bağlantılar

yakopki

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Hat Taşıma (Mesaj geldi fakat hattım açılmadı)
Arkadaşlar geçen hafta Cuma günü Avea olan hattımı Vodafoneye geçiş yaptım 2 gün önce mesaj geldi ve hattımın 14.06.2012 07:54 te açılacağı bildirildi fakat hala açılmadı. bayime gittim oda hattımın doğru olduğunu söyledi fakat tavsiye olarak akşamı beklemem gerektiğini söyledi şu an iki hattımda kapalı napmam gerekiyor?
 


gölgee_65

gölgee_65

Üye
Teknik bir arıza olabilir bence de bugün 6 saat falan bekleyin duruma bakın.
ama benden tavsiyem öncelikle başka bir numaradan kendinizi arayın bakın hangi operatörün sekreteri devrede ona göre teli kapatıp sim kartı bir defaya mahsus çıkartıp tekrar takıp deneyin :oke:
 

yakopki

Üye
    Konu Sahibi
şuan vodafonda hattı çok çıkar tak yaptım ama olmadı
 
S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Nadir olabilen bir hatadan bahsedicem. Size Vodafone tarafından verilen sim kart bazen hatalı olabiliyor. Şöyle ki belli seri kodlara göre sim kartınıza tanımlanıyor bu kodlar yanlış girildiğinde veya numara taşıma formuna yapıştırırken zarar görmesinden dolayı bazı numaraların yanlış okunmasından vs.. vs.. kaynaklanabiliyor. Dediklerim çok nadir olan bir hata ama sonuçta olabilen bir şey.

Benim sana tavsiyem Vodafone müşteri hizmetlerini araman ardından onlara hattım sizde aktif görünüyor mu diye sormalısın. Alacağın yanıt olumlu olursa artık tek çaren bayiye gidip yeni sim kart çıkarmak olacaktır. Bu şekilde sorunun çözülür. Yedek sim kart çıkarma işlemi ücretlidir.
 

yakopki

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce bayiye gittim hattın aktif olduğunu söyledi fakat hattı takınca servis yok diyor
 
gölgee_65

gölgee_65

Üye
Arkadaşım büyük ihtimal senin sim kart bozuk veya farklı sim kart verilmiş sana.
tek çıkar yol S.c.k.N arkadaşımın dediği gibi yedek sim kart çıkartmak.
 


Üst Alt