Vodafone-Avea-Turkcell Eğlence Servisleri

Sponsorlu Bağlantılar

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone-Avea-Turkcell Eğlence Servisleri

Eğlence artık cebinizde
12 Şubat 2008 Salı 19:33
GSM şebekeleri, müzikten habere kadar kullanıcısına cazip paketler yaptı. Bakın hangisinde neler var;

Türkiye'de hızla gelişen mobil iletişim sektörünün servis hizmetlerindeki rekabeti, ''konuşma''nın ötesine geçti. Abonelerine mobil yaşam tarzı sunmaya çalışan GSM operatörleri, katma değerli servislerini geliştirerek öne geçmeye çalışıyor.

Operatörler, eğlenceden habere, spordan müziğe, sohbetten mesajlaşmaya kadar pek çok içeriğe sahip katma değerli servis hizmetinde müşterilerine çeşitlilik sunmak için kıyasıya rekabet ediyor.
Katma değerli tüm ürün ve servislerini Turkcell ''turkcell-im'', Vodafone Türkiye ''Vodafone Live!'', Avea ise ''Avea BiDünya'' çatısı altında topladı.

MÜZİĞE BÜYÜK İLGİ

Aboneler, internet, müzik ve mesajlaşma servislerine büyük ilgi gösteriyor. İçerik satışlarının önemli bir bölümünü oluşturan müzikte aboneler, en çok yerli pop şarkılarını tercih ediyor. Arabesk de, tercih edilen diğer bir kategoriyi oluşturuyor. Maç ve şans oyunları sonuçları, en çok sorulan soruların başında geliyor.

TURCELL-İM: Turkcell'de 2007 sonu itibarıyla SMS dahil katma değerli servislerden yararlanan tekil kullanıcı sayısının 34 milyon...Turkcell-im ise bugüne kadar 10,1 milyon tekil kullanıcıya hizmet sundu.

Eylül 2007 sonu verilerine göre turkcell-im'in 85 milyon kez ziyaret
edildi. Toplam 14,2 milyon içerik indirildi.

Turkcell-im'de 75 binden fazla Türkçe şarkı bulunuyor. Müzik'te ve
ÇalarkenDinlet'te en çok Türkçe pop & rock içerikler tercih ediliyor.

AVEA Bİ DÜNYA: Avea BiDünya servisi WAP, WEB, SMS, IVR ve *100# gibi farklı erişim kanallarından kullanabiliyor. Son dönemde en çok tercih edilen servislerin başında WAP, Mobilvizyon ve Müzikİndir geliyor. Geçen yıl abonelerin yaklaşık 4,5 milyonu WAP kullandı.

Bu kişiler daha çok müzik, video, logo-melodi ve oyun gibi içerikleri cep telefonlarına indirmeyi tercih etti.

Avea'da en çok tercih edilen içerik ise Ringa oldu. Bu servise 4 milyonun üzerinde üyelik işlemi gerçekleşti. Avea'da da en çok
yüklenen şarkılar arabesk ve pop tarzında.

Diziler ve maçlar MobilVizyon'da da en çok izlenen programlar olurken, HazırCevap servislerine en çok sorulan sorular arasında, şans oyunları, maç ve iddia sonuçları ile sözcüklerin Türkçe ya da yabancı dillerdeki karşılığı yer aldı.

VODAFONE LİVE: Vodafone da yeni şarkıları, ''en komik sesleri'' ve ''en eğlenceli resimleri'' cep telefonlarına indirebilme olanağı sunuyor. Bunun yanında aksiyon, macera, bulmaca ve strateji konularında hareketli ve renkli oyunlara da bu platformdan erişebiliyor.

Kısa süre önce hizmete giren LookAtMe! video servisi ise
abonelerin, çektikleri videoları servise ücretsiz yolladığını ve videoların LookAtMe! sayfalarında izlendikçe kontör, YTL ya da dakika kazandığı bir bölüm...

Sporla ilgilenen aboneler de son skorlar, son dakika spor haberleri, futbol, basketbol ve Formula 1 spor dünyasını Vodafone Live! sayfalarından kolayca takip edebiliyor.

Vodafone'un, bu hizmetlerin yanı sıra astrolojiden diyet bilgilerine, şans oyunları sonuçlarından kültür sanat etkinliklerine kadar pek çok konuda abonelere bilgi sunuyor.



Kaynak:
 


gokhanez

Üye
Para Tuzağı...
 
arslansem

arslansem

Üye
Kontür harcamak isteyenler buraya gibi bişey:ehe
Teşekkürler...
 


Üst Alt